La Jungla
Belén Esteban a la televisió mexicana, després de la fi de 'Sálvame'
Foto: Belén Esteban a la televisió mexicana, després de la fi de 'Sálvame' | Canal 6
Televisió

Belén Esteban, viral a la televisió mexicana reaccionant a la ruptura de Rosalía i Rauw Alejandro

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Belén Esteban a la televisió mexicana, després de la fi de 'Sálvame'
Foto: Belén Esteban a la televisió mexicana, després de la fi de 'Sálvame' | Canal 6

Després del comunicat públic de Rauw Alejandro confirmant la ruptura amb Rosalía, Belén Esteban s'ha fet viral a la televisió mexicana reaccionant a la notícia amb un missatge a Rosalía, qui considera amiga seva, i llançant un dard al cantant.

D'on venim: Belén Esteban es troba visitant alguns programes del cor als Estats Units i Mèxic, juntament amb set companys de Sálvame i David Valldeperas, rodant el nou docureality de Netflix.

En detall: Tot i la fi de Sálvame a Telecinco, els principals col·laboradors del programa continuen protagonitzant moments televisius arreu del món gràcies al nou docureality de Netflix. En aquest cas, coincidint amb la visita al Canal 6 de Mèxic, Belén Esteban es va assabentar del comunicat de Rauw Alejandro en directe, on assegurava que no hi ha hagut terceres persones i que la ruptura va ser "fa mesos", i l'excol·laboradora de Sálvame no va dubtar a posicionar-se públicament.

Què diu Belén Esteban: Durant la secció de 'Chismorreo' a Canal 6, Belén Esteban es va posicionar al costat de Rosalía en la ruptura amb Rauw Alejandro. Aquests són els titulars del que va dir:

  • "Rosalía és molt amiga, la meva Rosi. Si Rauw ha posat això i s'ha liat amb algú, jo et dic una cosa: que t'estimo i t'estimaré sempre. I saps què? Que ell s'ho perd. Un petó!", paraules que van despertar l'aplaudiment del públic al plató.

En profunditat: El moment no va trigar a fer-se viral a les xarxes socials, en un moment on la ruptura entre Rauw Alejandro i Rosalía és un dels temes més parlats a la crònica social i la presència dels excol·laboradors de Sálvame als platós de televisió de Miami i Mèxic manté l'atenció dels fidels seguidors des de la distància.

  • De fet, moments com aquest han despertat les crítiques i el lament dels fidels espectadors de Sálvame que ja no poden gaudir dels mítics moments televisius que han protagonitzat durant 14 anys els protagonistes del magazín de crònica social més durador de la televisió.