La Jungla
Sergio Busquets i la seva família, en el seu comiat del Barça
Foto: Sergio Busquets i la seva família, en el seu comiat del Barça | Instagram
Famosos

FOTOS: Així és el pis de luxe amb vistes al mar on viu ara Sergio Busquets a Miami

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sergio Busquets i la seva família, en el seu comiat del Barça
Foto: Sergio Busquets i la seva família, en el seu comiat del Barça | Instagram

Sergio Busquets ha iniciat una nova etapa a l'Inter de Miami, després de 18 anys vestint la samarreta del Barça. Des d'aquest mes de juliol, el futbolista de Badia del Vallès ja està instal·lat als EUA, en un pis de luxe que no té res a envejar al casalot espectacular on vivia a les Botigues de Sitges.

Què en sabem? Sergio Busquets, la seva dona, Elena Galera, i els seus dos fills, Enzo i Levi, viuen en un pis de luxe a Miami amb vistes al mar. Un nou domicili del qual han transcendit algunes fotos a través dels stories d'ella a Instagram, que ha recopilat el portal especialitzat El Mueble.

En detall: A les imatges s'hi poden veure tres de les estances de la casa. Primer, un menjador molt lluminós amb un divan de color blanc en una banda de la sala, una taula de vidre amb cadires a l'altre costat i una làmpada de sostre i estil minimalista. La cuina deixa entreveure els mobles de fusta amb alguns electrodomèstics i un taulell de marbre. Finalment, la terrassa amb vistes al mar, des d'on Elena Galera segueix les seves rutines d'exercicis.

A més, Sergio Busquets torna a viure a la mateixa ciutat que Leo Messi, nou fitxatge també de l'Inter de Miami, que té tres propietats a la ciutat. Entre elles, un àtic espectacular a Sunny Isles Beach, zona residencial al nord de Miami, valorat en sis milions d'euros. En els últims dies hi ha arribat igualment Jordi Alba, la tercera incorporació blaugrana a l'equip de Florida, que aquest dilluns començava els entrenaments. El de l'Hospitalet de Llobregat acaba de ser pare del seu tercer fill. El petit Paolo va néixer el 19 de juliol a Barcelona.