La Jungla
Jordi Alba i Romarey Ventura, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jordi Alba i Romarey Ventura, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Jordi Alba i Romarey Ventura, pares de nou: fotos i nom del seu tercer fill

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jordi Alba i Romarey Ventura, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jordi Alba i Romarey Ventura, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Jordi Alba i Romarey Ventura han estat pares per tercera vegada aquest dimecres, quan la família està a punt de canviar totalment de vida lluny de Barcelona. Pletòrics, l'ex del Barça i la seva dona han compartit a les xarxes socials les primeres fotos amb el nen.

Què en sabem? Aquest dimecres, dia 19 de juliol, ha nascut a Barcelona el tercer fill del matrimoni Alba Ventura. És un nen, que ha arribat totalment sa i que es diu Paolo Alba Ventura. Aquestes són les dues primeres fotografies dels pares, al llit de l'hospital i amb el seu benjamí en braços:

Què diu Jordi Alba? En un breu missatge d'Instagram, Alba ha comunicat als seus fans que el nen ja ha arribat. "Ja tenim en Paolo amb nosaltres. No podem estar més feliços. La mare i el nen estan genial", ha explicat l'exblaugrana.

En detall: Cinc anys enrere, Jordi Alba i Romarey Ventura van donar la benvinguda al seu primer fill, Piero. Dos anys més tard va arribar una nena, la Bruna. Quan ja tenien dos fills i portaven set anys de relació, la parella es va casar el juny de 2022 en una espectacular cerimònia a Sevilla. Un any més tard, la família torna a créixer.

Un altre apunt: El tercer fill de Jordi Alba i Romarey Ventura arriba en un moment de canvis profunds. El de l'Hospitalet de Llobregat acaba de fitxar per l'Inter de Miami, i els propers dies deixarà Catalunya per anar a viure als EUA. Allà jugarà amb dos dels seus grans amics al vestidor del Barça, Leo Messi i Sergio Busquets. També tenen una gran relació Romarey Ventura i les parelles de Messi i Busquets, Antonela Roccuzzo i Elena Galera. Tots tenen fills petits, que ara creixeran a l'altra riba de l'Atlàntic, on s'espera que les tres famílies facin pinya en aquesta nova etapa.

Categoria: La Jungla