La Jungla
Gerard Piqué reacciona contra els que criden el nom de Shakira
Foto: Gerard Piqué reacciona contra els que criden el nom de Shakira | Telecinco
Famosos

Piqué, en una discoteca de Madrid que crida el nom de Shakira: "No sou ningú"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué reacciona contra els que criden el nom de Shakira
Foto: Gerard Piqué reacciona contra els que criden el nom de Shakira | Telecinco

Gerard Piqué ha estat a Madrid durant el cap de setmana per la gran final de la Kings League i la Queens League a l'estadi Cívitas Metropolitano. En acabat, l'exfutbolista va marxar de festa, amb un grup de companys, a una discoteca de la capital espanyola. Una celebració que va acabar amb esbroncada a una part de les persones que hi havia.

Què en sabem? Piqué era a Fitz Club, una de les discoteques de moda del centre de Madrid, quan va voler agafar un micròfon per adreçar unes paraules al públic. La reacció d'una gran part dels presents va ser corejar el nom de Shakira per impedir així que pogués començar a parlar. Però l'ex del Barça no es va mossegar la llengua. En les últimes hores, el vídeo del que va passar s'ha viralitzat a les xarxes socials.

En detall: Després d'escoltar com li cridaven el nom de la seva ex, Piqué va respondre amb contundència. "Jo també soc campió del món, i vosaltres no sou ningú. Feu alguna cosa amb les vostres vides, perquè no sou ningú", va deixar anar als assistents a la discoteca.

A més, això va passar després que Shakira es colés a la Kings League i la Queens League, de manera inesperada pel públic, durant el xou de Manuel Turizo. Durant la seva actuació abans de la final masculina, el cantant va interpretar Copa vacía, el seu nou tema conjunt amb l'ex de Piqué, i la veu de la colombiana va sonar per tot l'estadi a través dels altaveus. Conscient que totes les mirades se centrarien en ell, l'exfutbolista va decidir sortir pel túnel de vestidors abans que Turizo comencés el seu espectacle, i va tornar a entrar al camp més tard.