Fanzone
Leo Messi entra a l'estadi de l'Inter Miami CF aquest diumenge
Foto: Leo Messi entra a l'estadi de l'Inter Miami CF aquest diumenge | Inter Miami
Messi

Miami embogeix amb la presentació de Messi i Busquets

Temps de lectura: 3 minuts
Leo Messi entra a l'estadi de l'Inter Miami CF aquest diumenge
Foto: Leo Messi entra a l'estadi de l'Inter Miami CF aquest diumenge | Inter Miami

Miami ha viscut una nit històrica amb la presentació de Leo Messi, el millor jugador de la història del futbol, com a nou jugador de l'Inter de Miami. A l'astre argentí el va acompanyar un altre crack del Barça, Sergio Busquets, que també ha fitxat pel club estatunidenc.

Per què és important? El futbol, un esport secundari als Estats Units, entra en una nova fase en la primera potència mundial amb el fitxatge dels dos exculers. El club espera revolucionar aquest esport amb aquestes dues incorporacions estel·lars.

Què en sabem? Una tempesta elèctrica d'estiu va intentar malbaratar una presentació que no es van voler perdre les més de 20.000 persones que van omplir l'estadi. Al final, els focs artificials van fer brillar una presentació històrica a la ciutat.

  • David Beckham i Jorge Mas, propietaris del club, van donar una calorosa benvinguda als dos jugadors formats a la Masia. 
  • Diverses actuacions musicals van amenitzar la presentació.

Què diuen: Mentre Busquets s'atrevia amb l'anglès, Messi no sorprenia a ningú i utilitzava l'únic idioma que domina: el castellà.

Messi:

  • "Estic molt emocionat, molt feliç d'estar aquí. Estic il·lusionat. Vull donar les gràcies a tots els directius, és espectacular. Des que hem arribat tinc ganes d'entrenar, competir, de guanyar i ajudar al club a què segueixi creixent.
  • "No tinc cap dubte que jo i els meus companys ho donarem tot per competir i començar a guanyar. Vull agrair als meus companys per estar aquí. Estic molt feliç d'haver escollit aquest projecte amb la meva família i no tinc cap dubte que passaran coses molt boniques. Gràcies a tots per aquest dia". 

Busquets:

  • "Estic realment molt content d'estar aquí. És un plaer formar part de l'Inter Miami. Estic molt emocionat per començar a entrenar i jugar amb els meus companys"

Jorge Mas:

  • Fa més de 4 anys vam somniar en portar els millors jugadors del món a Miami. El lema del nostre uniforme diu llibertat per a somniar"
  • Sempre hi haurà un abans i un després de Leo Messi. Aquest és el moment per canviar el món del futbol en tot el país".

En detall: Messi jugarà amb el dorsal 10, una samarreta que l'argentí va lluir a l'estadi enmig d'un estadi que va embogir al crit de "Messi, Messi, Messi..."

  • A l'argentí i el català els entrenarà un vell conegut, Tata Martino, que ja va dirigir el vestuari blaugrana en el passat.

 Per últim: Un grup de personalitats del món de la música i de l'esport com Stephen Curry, Alejandro Sanz o Gloria Stefan van enviar unes paraules de benvinguda en forma de vídeos que van poder veure tots els seguidors del club.

Categoria: Fanzone