Fanzone
El president del Barça, Joan Laporta
Foto: El president del Barça, Joan Laporta | F.C. Barcelona
Messi

Laporta, sobre el fitxatge de Messi: "Estava tot acordat i amb l'autorització de la Lliga"

Temps de lectura: 2 minuts
El president del Barça, Joan Laporta
Foto: El president del Barça, Joan Laporta | F.C. Barcelona

El president del Barça, Joan Laporta, ha repassat l'actualitat del FC Barcelona en una entrevista on també ha parlat de Leo Messi i com van anar les negociacions que el volien portar de nou a Barcelona.

Què ha dit Laporta? El president ha reconegut que tenien l'autorització de la Lliga per dur a terme el fitxatge de l'argentí.

  • "Vam tenir l'autorització de la Lliga perquè es pogués encabir el contracte de Leo. El jugador volia, el seu pare també, però els ritmes són diferents". "Vam avisar que quan tinguéssim el fair-play l'avisaríem", ha dit Laporta.
  • "Llavors va passar un temps, però Jorge Messi va voler parlar amb mi i ens va explicar que finalment s'havien decidit per l'Inter de Miami", ha detallat el president.
  • "Van argumentar que Messi havia passat unes temporades molt dures a París i que a Miami estaria més tranquil", ha explicat Laporta.

Previsions: Amb les frustrades negociacions sobre el fitxatge aquesta temporada, Laporta veu pràcticament descartada la seva tornada.

  • "Ho veig molt complicat, però ho hauríem de preguntar a ell. Aquest cop va tenir la idea de tornar, nosaltres també ho volíem, seguint per Xavi i la directiva".

Homenatge a Messi: Laporta també ha recordat que la sortida de Messi del Barça fa dos anys va ser un moment "duríssim".

  • "Va ser el moment més dur i més difícil de la presidència, Tinc la tranquil·litat de consciència que s'havia de fer. Havia de posar la institució per sobre de jugadors, tot i que fos el millor del món. No era sostenible pel club en aquell moment i és la decisió més trista que he pres mai".
  • No ha donat molts detalls sobre l'homenatge a l'argentí, però ha donat una possible data: "Algú em va dir de fer el seu homenatge el dia del 125è aniversari i estaria molt bé un retrobament amb tots els que han fet gran el Barça aquests 125 anys". 
Categoria: Fanzone