La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

El nou niuet d'amor de Gerard Piqué i Clara Chía als afores de Barcelona i a prop de la platja

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Gerard Piqué i Clara Chía continuen consolidant una relació que al començament a alguns els va generar dubtes. La parella viu des de fa temps a l'àtic propietat d'ell al carrer Muntaner de Barcelona, i ara han decidit fer una passa més i comprar una casa als afores de la ciutat.

Què en sabem? Segons avança aquest dimecres la revista Diez Minutos, Piqué i Clara Chía han adquirit un segon niuet d'amor als afores de Barcelona. Es tracta d'una casa de camp, situada a la muntanya però molt a prop de la platja. La mateixa publicació, que no revela a quina localitat catalana es troba, diu que l'immoble té grans finestrals, una piscina infinity, un petit camp de futbol i fortes mesures de seguretat.

En detall: Fins que no es va separar de la Shakira, Gerard Piqué vivia als peus de Collserola en una mansió amb vistes al mar situada a Esplugues de Llobregat. Els seus pares, que també eren els seus veïns, fa mesos que van posar a la venda la seva propietat per 3,2 milions d'euros. L'exfutbolista coneix bé la zona, al sud de Barcelona, i podria ser una opció per comprar una nova casa. L'altra possibilitat és al nord de la capital, on també hi ha mar i muntanya. El passat mes de juny, la parella ja es va fer una idea de l'entorn en el casament de Marc Piqué a Sant Andreu de Llavaneres, en un casalot impressionant propietat dels pares de la núvia.

Per acabar: Des de l'entorn de Piqué asseguren que l'exfutbolista està completament enamorat de Clara Chía, i que l'ha ajudat a suportar l'huracà mediàtic de la ruptura amb Shakira. És per això que li està totalment agraït, fins al punt de comprar una nova casa junts per continuar vivint la seva història d'amor.