La Jungla
Neymar i Bruna Biancardi, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Neymar i Bruna Biancardi, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Així és Pedro Scooby, el surfer amb qui Neymar hauria estat infidel a la seva nòvia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Neymar i Bruna Biancardi, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Neymar i Bruna Biancardi, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Neymar Jr. ha estat infidel a la seva nòvia amb un altre home, un surfer anomenat Pedro Scooby. Així ho ha assegurat la influencer brasilera Sophia Barclay, que diu que el futbolista hauria participat en una orgia on ella també va ser.

Què en sabem? Segons la versió de la Sophia, Neymar hauria estat infidel a Bruna Biancardi en una orgia on hi havia dos homes i dues dones. Hauria passat després d'una nit de festa en una habitació d'hotel. "Érem quatre i no hi havia límits. Neymar feia petons a Scooby, i Scooby a Neymar", assegura la instagramer. També diu que ella va acabar centrant-se en l'altra noia, mentre que Neymar es va dedicar a mantenir relacions sexuals amb l'home, Pedro Scooby.

Qui és Pedro Scooby? Surfer i influencer, el brasiler Pedro Scooby acumula més de sis milions de seguidors a Instagram. Neymar i ell es coneixen des de fa anys, i en ocasions s'han deixat veure junts.

A més, les declaracions de la Sophia han generat infinitat de reaccions al Brasil. El mitjà de comunicació on ha explicat la suposada infidelitat de Neymar ha retirat el contingut i ella ha denunciat amenaces de mort per part dels seguidors del futbolista.

D'on venim? Fa només un mes, Neymar ja va haver de demanar perdó públicament per una altra infidelitat. En aquest cas amb la influencer Fernanda Campos i amb la seva nòvia embarassada. Arran d'aquestes banyes s'ha conegut un acord entre el futbolista i Bruna Biancardi, que permet que el brasiler mantingui relacions sexuals amb altres persones sempre que compleixi tres normes: no fer petons a la boca, ser molt discret i usar sempre preservatiu.