La Jungla
Albert Rivera, en una imatge a la televisió
Foto: Albert Rivera, en una imatge a la televisió | Telecinco
Famosos

Albert Rivera té una nova il·lusió: oblida Malú amb una actriu catalana

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Rivera, en una imatge a la televisió
Foto: Albert Rivera, en una imatge a la televisió | Telecinco

Albert Rivera ha recuperat el somriure després de la ruptura amb Malú. Només han passat dos mesos de la separació, i l'exlíder de Ciutadans ja s'ha deixat veure amb una altra dona, una actriu catalana d'origen marroquí anomenada Aysha Daraaui.

Què en sabem? Segons avança aquest dimecres la revista Lecturas, Aysha Daraaui és la dona amb qui Albert Rivera està intentant passar pàgina de la seva relació de quatre anys amb la Malú, amb qui té una filla petita. L'expolític i l'actriu han estat junts durant uns dies a Eivissa, gaudint de les vacances d'estiu amb un grup d'amics.

En detall: Tal com va explicar Principal aquest dimarts, Rivera ha estat a l'illa pitiüsa acompanyat també del seu amic Aldo Comas, els actors Antonio Velázquez i Macarena Gómez, l'exvicealcaldessa madrilenya Begoña Villacís i la consellera de Promoció Econòmica i Empresarial d'Eivissa, Mery Fajarnés.

Qui és Aysha Daraaui? Actriu barcelonina de 35 anys, vuit menys que Rivera, Aysha Daraaui és coneguda per alguns papers secundaris en sèries com Amar es para siempre o El inocente i la pel·lícula No matarás. A Instagram supera la barrera dels 11.000 seguidors, on mostra el seu gust pel mar i la natura.

A més, segons el que explica Lecturas, ella va ser l'encarregada d'anar a buscar Rivera a l'aeroport quan va aterrar a Eivissa, fet que demostraria també que ja mantenien una relació estreta abans de les vacances.

Un altre apunt: Mentre Rivera gaudeix de l'estiu amb la seva nova il·lusió, Malú ha concedit aquest cap de setmana la primera entrevista després de la ruptura. Una conversa amb el programa Socialité de Telecinco, on va donar titulars com aquest: "La meva gran batalla ha estat la de trobar la pau amb mi mateixa. Això m'estava destrossant". No va esmentar el seu ex amb nom i cognom en cap moment, tot i que des del programa no se'ls va escapar que algunes de les seves declaracions parlaven clarament de la seva separació.

D'on venim? Després que Socialité avancés a mitjans de juny la notícia de la separació, hi ha hagut confusió pel que fa a les versions del que hauria passat. Des de l'entorn de Malú s'ha donat a entendre que és una dona separada i fa vida de soltera, mentre que en les últimes setmanes el cercle de Rivera ha negat la ruptura i ha assegurat que encara estan junts. Per part seva, l'expolític s'ha negat a respondre sobre aquest tema a la premsa.

Categoria: La Jungla