La Jungla
Pedro Piqueras, al plató de 'Informativos Telecinco'
Foto: Pedro Piqueras, al plató de 'Informativos Telecinco' | Telecinco
Televisió

'Informativos Telecinco' recupera la seva presentadora catalana més famosa: "Torno a casa"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pedro Piqueras, al plató de 'Informativos Telecinco'
Foto: Pedro Piqueras, al plató de 'Informativos Telecinco' | Telecinco

Telecinco continua amb els canvis profunds a la seva graella, també als informatius. Després de 17 anys, Pedro Piqueras es retira aquest any, sense que hagi transcendit encara qui el substituirà. De moment, durant les vacances d'estiu, el seu lloc l'ocuparà Carme Chaparro.

Què en sabem? Aquest dilluns, dia 31 de juliol, Carme Chaparro ha tornat a Informativos Telecinco a les nou del vespre. La periodista catalana en va marxar sis anys enrere, quan conduïa l'edició dels caps de setmana i va fer el salt a Noticias Cuatro. Des d'aquesta setmana, i durant tot el mes d'agost, ella en serà la presentadora de dilluns a divendres.

En detall: Veure Carme Chaparro de nou a Informativos Telecinco, en comptes de les substitutes habituals de Piqueras, Alba Lago i Isabel Jiménez, ha estat tota una sorpresa per molts espectadors, que han omplert de comentaris les xarxes socials. Tot i això, la tornada de la catalana no era pas un secret. En una entrevista a la Cadena SER el passat mes de maig, ella mateixa va avançar que presentaria les notícies durant les vacances d'estiu.

Què diu Carme Chaparro? Abans d'entrar en directe aquest dilluns, Carme Chaparro compartia públicament la seva emoció al seu compte a Instagram. En un missatge dirigit als fans i els espectadors, la periodista declarava: "Torno a Informativos Telecinco i és com tornar a casa".

D'on venim? Des que va deixar Informativos Telecinco el 2017, Carme Chaparro va presentar primer Noticias Cuatro –cancel·lat el 2019– i després Cuatro al día, del que va ser apartada nou mesos més tard. Més recentment havia fet tasques menors a la cadena, com les substitucions de Todo es mentira de Risto Mejide o la feina de reportera a En el punto de mira.

Categoria: La Jungla