La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Presentadora catalana recorda el seu casament i el marit emociona dient això

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Una famosa presentadora catalana, nascuda a Barcelona, ha recordat un dels dies més especials de la seva vida.

Què sabem? Ara fa un any la presentadora, i també col·laboradora de televisió, i el seu marit es van casar en una cerimònia molt especial, on no va faltar de res. Un dia que van compartir amb els seus familiars i amics més íntims.

Què ha passat? "L'any més feliç de la meva vida". Aquest ha estat el missatge que ha escrit la televisiva en el seu compte d'Instagram. Paraules que acompanya amb l'emoticona d'un cor de color vermell en senyal d'amor. Una publicació que acompanya d'un vídeo molt especial on es pot veure a la parella en un moment del casament, després del sopar, ballant la cançó Time of my Life de la pel·lícula Dirty Dancing. Un ball que la parella va preparar per fer una sorpresa a tots els seus convidats.

En profunditat: La presentadora que ha recordat el seu dia més especial ha estat Sonia Ferrer, nascuda a Barcelona, però vivint a Madrid des de fa molts anys. Ferrer actualment col·labora en el programa de Cuatro, En boca de todos. També ha treballat a cadenes com Telemadrid, fent de col·laboradora i presentadora, i a Televisió Espanyola. Sonia Ferrer es va casar a finals del mes de juliol del 2022 amb el seu marit Sergio Fontecha, que treballa com a policia. En el dia del seu casament va lluir dos vestits que van estar dissenyats per una marca catalana que té la seva botiga a la zona alta de la capital, concretament a Via Augusta. El vídeo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Ferrer (@soniaferrer)

Per acabar: El seu marit, Sergio, en veure la publicació de Sonia Ferrer, no ha dubtat a dedicar-li unes paraules. "Ets el millor que m'ha passat en aquesta vida i també la meva millor parella de ball". Un escrit curt, clar i directe que ha emocionat molt a la presentadora catalana.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram