La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Sonia Ferrer es crema la cara en un solàrium i acaba com un tomàquet: "Fa vergonya veure'm"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora i col·laboradora de televisió catalana viu un moment horrible al seu pas per un centre de bellesa i mostra el resultat a través de les xarxes.

Què sabem? Sonia Ferrer, durant el dijous 16 de febrer, ha tingut una dolentíssima experiència que segur tardarà temps a oblidar. La de Barcelona es cuida molt i sempre procura estar perfecte. Tot i que aquesta vegada la situació se li ha anat de les mans i en lloc d'acabar perfecte ha acabat horrible, com ella mateixa ha dit. El seu aspecte actual i tot el que li ha passat, a continuació.

Què ha passat? Sonia Ferrer és molt activa en les seves xarxes socials, compte d'Instagram, on comparteix amb els seus seguidors tota mena de continguts durant el seu dia a dia. Avui dijous 16 de febrer no podia ser menys. La de Catalunya, a través d'un vídeo que ha compartit, ha explicat que la setmana vinent viatjarà uns dies fins a les Canàries per passar allà les festes de carnaval. Una escapada que li fa molta il·lusió i per la que vol estar perfecte i radiant. Per aquest motiu, per trencar amb el blanc de la seva pell i agafar una mica de color, ha decidit passat per un centre estètic i fer una mica de solàrium.

En profunditat: Un solàrium que no ha tingut el resultat que ella s'esperava. El cas és que Sonia Ferrer només ha estat durant 15 minuts, però s'ha acabat cremant de mala manera i la cara li ha quedat molt vermella, com si fos un tomàquet. Ella mateixa ha mostrat el resultat a través de les seves xarxes, tot i que per dissimular la cremada ha optat per posar-se un filtre d'Instagram per tenir millor cara i semblar més morena i no tan vermella. L'aspecte actual de la catalana és el següent:

Per acabar: La catalana ha explicat la seva mala experiència en el solàrium mentre estava dinant en un restaurant de Madrid amb la seva parella, amb qui es va casar fa pocs mesos. "He acabat com una bombeta. Estic vermella. De veritat que fa vergonya veure'm, estic horrible", ha confessat. Li tocarà posar-se cremeta. I bastanta.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram