La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Laia Ferrer reviu els seus durs inicis a TV3: parla de "molta pressió" i del fet de ser dona

Barcelona.
Foto: | Instagram

La periodista i presentadora de TV3, Laia Ferrer, parla dels seus durs inicis a la cadena pública com a primera periodista dona en seguir els mundials de Fórmula 1 a Espanya

Què sabem? Laia Ferrer, actualment presentadora d'esports en el canal 3/24, ha concedit una entrevista per l'últim número de la revista de la companyia d'assegurances, RACC. Una entrevista on Laia Ferrer recorda com va aconseguir entrar a TV3 i com van ser els seus inicis davant la càmera.

Què ha dit? Laia Ferrer, que actualment està molt enamorada de la seva parella, l'argentí Mariano, ha explicat que a la universitat va estudiar comunicació audiovisual perquè toques més temes que si et centres a fer periodisme, que al final fas o televisió, o ràdio o premsa escrita, que diu que no li agrada gens.

  • "Les pràctiques de la carrera les vaig fer en una productora que comprava espais de ràdio i feia programes empaquetats. Allà vaig conèixer a Llucià Ferrer i em va fitxar per anar a RAC105".
  • "Després vaig saltar a Catalunya Ràdio i després em va sortir un càsting en el programa TVist de TV3. Em van seleccionar i vaig fer el salt a la tele".

Els començaments: En l'entrevista Laia Ferrer parla dels seus inicis en el món de la tele. Un mitjà que li agrada molt perquè "tens moltes eines per complementar tot allò que dius".

  • "Vaig començar a fer esports a TV3 perquè Lluís Canut, amb qui col·laborava en el programa TVist, em va dir que en el departament de motor de la cadena estaven buscant a una noia per cobrir la Fórmula 1. Em vaig apuntar al càsting, el vaig superar i vaig començar amb 25 anys".
  • "Abans no estava tan normalitzat com ara que una dona fes periodisme esportiu. Tenia molta pressió".
  • "TV3 feia molts anys que retransmetia Fórmula 1 i que de cop i volta posessin a una noia a fer-ho va sorprendre molt".
  • "Tenia molta pressió, pel fet de ser dona, perquè havia de demostrar que tenia el mateix coneixement que un home".
  • "Recordo que vaig haver de trencar moltes barreres i molts espectadors em van posar en dubte".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de laiaferrer (@laiaferrer)

Per últim: Tot i que Laia Ferrer guarda un boníssim record de tot el temps que va estar cobrint els mundials de Fórmula 1, la periodista de Badalona assegura que ara mateix no ho troba a faltar perquè té fills. La presentadora de la cadena pública assegura que "és molt cansat, ho has de fer una època i després parar, especialment si ets dona". Una feina cobrint mundials, diu Ferrer, que "totes les que hem tingut fills ho hem hagut de deixar perquè no tens temps de conciliar amb la vida familiar".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3