La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Vídeo del casament de Tamara Falcó: foc a la roba del capellà durant la missa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Tamara Falcó i el seu ja marit, Íñigo Onieva, es van casar el passat 8 de juliol en una cerimònia que es va celebrar en el palau El Rincón, situat a l'Aldea del Fresno, on van anar 400 persones.

Què sabem? El casament de Tamara Falcó va estar marcat per la tragèdia. Va fer molta calor i ella va anar amb un vestit d'hivern fet amb llana. A més, la roba del sacerdot, durant la missa religiosa, es va cremar i a punt va estar de formar-se un gran incendi.

Què ha passat? Durant les últimes hores s'ha filtrat a les xarxes socials el vídeo del terrible moment del casament de Tamara Falcó, quan es va cremar la roba del capellà durant la missa religiosa. Un incident que la germana d'Íñigo Onieva, Alejandra, va solucionar ràpidament, apagant el foc amb les seves mans. Una autèntica heroïna.

En profunditat: L'incident va tenir lloc durant la celebració religiosa, que va començar 45 minuts més tard del que estava previst. El sacerdot, el Pare José Luis, estava molt a prop d'unes espelmes que hi havia a sobre d'una taula i la roba que portava, una espècie de capa de color blanc, es va incendiar. Van ser uns segons de pànic que la germana d'Onieva va solucionar ràpidament per evitar que el problema anés a més. El que crida l'atenció de tot plegat és la cara de Tamara Falcó. En veure la situació la marquesa va obrir els ulls com taronges i la boca moltíssim. En cap moment, però, va fer res per solucionar el problema. Un cop es va apagar el foc, Tamara es va posar a riure, fruit dels nervis, tot i que segur tenia ganes de plorar. El vídeo és aquest:

@salsaeorosa #boda #fiesta #tamara #tamarafalco #iñigo #iñigoonieva #isabelpreysler #julio #julioiglesias #viral #tendencia #fyp #bodorrio #bodadelaño #griñon #prensadelcorazon #salsarosa #corazon #fuego #sacerdote ♬ original sound - Salsa rosa

Per acabar: Després de l'incident amb el sacerdot, els convidats van poder començar a menjar, beure i ballar fins a la matinada. Un menjar elaborat pel xef Eneko Atxa que sembla que no estava gaire bo. L'aperitiu eren un total de vint plats i el sopar va constar de tres plats, un entrant, un principal i unes postres, que no van agradar gens. Alguns convidats es van queixar que el menjar estava cru, fred i era escàs. Un casament per recordar.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Tamara Falcó