La Jungla
Malú, aquest cap de setmana a 'Socialité'
Foto: Malú, aquest cap de setmana a 'Socialité' | Telecinco
Famosos

Malú trenca el silenci després de deixar Albert Rivera: "M'estava destrossant"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Malú, aquest cap de setmana a 'Socialité'
Foto: Malú, aquest cap de setmana a 'Socialité' | Telecinco

Malú comença una nova vida de soltera, separada d'Albert Rivera després de quatre anys de relació sentimental i una filla petita en comú. Aquest dissabte, la cantant ha parlat en una entrevista per primera vegada des de la separació.

Què en sabem? En una entrevista a Socialité de Telecinco, Malú ha donat els primers titulars des de la separació. No ha esmentat Albert Rivera amb nom i cognom en cap moment, però des del programa no se'ls escapa que algunes de les seves declaracions parlen clarament de la seva ruptura.

Què diu Malú?

  • "La meva gran batalla ha estat la de trobar la pau amb mi mateixa. Això m'estava destrossant".
  • "Des de la maduresa d'ara penso que podria haver fet moltes coses millor. Soc el que soc pels meus grans errors i els meus grans encerts".

A més, la cantant madrilenya s'ha referit també a la seva trajectòria professional, que també mira endavant: "Mirar enrere sempre és bonic, i al final tens aquells records. Fa més por mirar endavant, pensar en el futur i com encarar-lo".

D'on venim? Després que el programa Socialité de Telecinco avancés a mitjans de juny la notícia de la separació, hi ha hagut confusió pel que fa a les versions del que hauria passat. Des de l'entorn de Malú s'ha donat a entendre que és una dona separada i fa vida de soltera, mentre que en les últimes setmanes el cercle de Rivera ha negat la ruptura i ha assegurat que encara estan junts. Per part seva, l'expolític s'ha negat a respondre sobre aquest tema a la premsa.

Categoria: La Jungla