La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Albert Rivera gaudeix de la seva solteria a Eivissa: amics rics i un iot enorme

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El que va ser polític, Albert Rivera, està gaudint al màxim de l'estiu després de la seva sonada ruptura amb la cantant Malú, amb qui té una filla en comú que es diu Lucía.

Què sabem? Albert Rivera s'ha deixat veure a Eivissa en molt bona companyia, gaudint de les vacances d'estiu i de les altes temperatures, ara que està de nou solter després de trencar la seva relació amb la cantant Malú i dels complicats mesos que ha viscut.

Què ha passat? Albert Rivera, a través del seu perfil d'Instagram, ha compartit unes imatges que han cridat l'atenció de molts. El que va ser líder del partit Ciutadans s'ha deixat veure amb Aldo Comas, artista i pintor català, que ha estat exposant les seves obres d'art en un hotel de l'illa. Pròximament, Aldo Comas farà el mateix però a Mallorca.

En profunditat: Albert Rivera no només ha anat a veure l'exposició d'Aldo Comas, amic seu, sinó que també ha gaudit d'una jornada en alta mar a bord d'un iot enorme i només apte per a poques butxaques. El que va ser polític, en la seva jornada en alta mar, també ha estat acompanyat de l'actriu Macarena Gómez, que surt amb Aldo Comas, i de Mery Fajarnés, Consellera de Promoció Econòmica i Empresarial d'Eivissa. La foto d'Albert Rivera amb banyador és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Albert Rivera Díaz (@albertriveradiaz)

Per acabar: Fa pocs dies la cantant Malú, en una entrevista per Telecinco, va parlar de la seva actual situació i de la ruptura amb Albert Rivera. Un tema del qual no es para de parlar en aquestes últimes setmanes. La cantant va dir: "La meva gran batalla ha estat estar amb pau amb mi mateixa. A mi tot això m'estava destrossant i m'estava menjant". Unes paraules a les quals Albert Rivera, de moment, ha preferit no contestar. Ho farà més endavant?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram