La Jungla
Aysha Daraaui, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aysha Daraaui, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Aysha Daraaui es pronuncia sobre la relació amb Albert Rivera després de ser enxampats a Eivissa

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Aysha Daraaui, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aysha Daraaui, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Albert Rivera podria tenir una nova il·lusió, només dos mesos després de la ruptura amb Malú. Durant les seves vacances a Eivissa, l'exlíder de Ciutadans ha estat fotografiat amb una actriu catalana, Aysha Daraaui. Però ella diu que les imatges s'han tret de context.

Què en sabem? En les últimes hores, Ayshaa Daraaui s'ha pronunciat sobre les informacions que la relacionen amb Albert Rivera. Ho ha fet a través del seu representant, Santiago Fernández, que assegura que la notícia de la seva suposada relació està "basada en especulacions i imatges malintencionades tretes fora de context". L'entorn de l'artista afirma també que l'expolític i ella només són amics.

D'on venim? Aquest dimecres, la revista Lecturas duia en portada una foto de Rivera i Daraaui passejant per Eivissa. A les pàgines interiors, la parella comparteix moments de complicitat. A més, ella hauria estat l'encarregada d'anar-lo a buscar a l'aeroport quan va aterrar a l'illa, fet que demostraria que ja mantenien una relació estreta abans de les vacances.

Qui és Aysha Daraaui? Actriu barcelonina d'origen marroquí, Aysha Daraaui té 35 anys –vuit menys que Rivera– i és coneguda per alguns papers secundaris en sèries com Amar es para siempre o El inocente i la pel·lícula No matarás. A Instagram supera la barrera dels 12.000 seguidors, on mostra el seu gust pel mar i la natura.

En detall: Rivera i Daraaui no estaven sols en la seva escapada a Eivissa. Tal com va explicar Principal aquest dimarts, l'ex de Ciutadans ha estat a l'illa pitiüsa acompanyat també del seu amic Aldo Comas, els actors Antonio Velázquez i Macarena Gómez, l'exvicealcaldessa madrilenya Begoña Villacís i la consellera de Promoció Econòmica i Empresarial d'Eivissa, Mery Fajarnés.

Un altre apunt: A la seva tornada a Madrid, Rivera també ha estat interrogat per la premsa sobre el seu presumpte affaire amb Daraaui. De molt males maneres, l'exdiputat ha reaccionat contra una periodista de GTRES a qui ha dit que les seves preguntes eren "una vulgaritat" i que molestava la resta de persones que hi havia al voltant. "No parlo amb ningú de la premsa del cor i no ho faré mai", ha sentenciat.

Per acabar: Mentre Rivera passava uns dies a Eivissa amb Daraaui, Malú ha concedit aquest cap de setmana la primera entrevista després de la ruptura. Una conversa amb el programa Socialité de Telecinco, on va donar titulars com aquest: "La meva gran batalla ha estat la de trobar la pau amb mi mateixa. Això m'estava destrossant". No va esmentar el seu ex amb nom i cognom en cap moment, tot i que des del programa no se'ls va escapar que algunes de les seves declaracions parlaven clarament de la separació.

Categoria: La Jungla