La Jungla
Marc Márquez i Gemma Pinto, a Menorca
Foto: Marc Márquez i Gemma Pinto, a Menorca | Instagram
Famosos

Marc Márquez i Gemma Pinto, vacances al paradís: imatges del seu estiu a Menorca

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Márquez i Gemma Pinto, a Menorca
Foto: Marc Márquez i Gemma Pinto, a Menorca | Instagram

Marc Márquez i Gemma Pinto gaudeixen de les seves primeres vacances d'estiu junts, després que el passat mes de maig transcendís públicament la seva relació. Aquests últims dies, la parella ha estat a Menorca.

Què en sabem? Abans de tornar a la competició de Moto GP, Márquez ha passat uns dies amb la nòvia a Menorca. Unes vacances que ells mateixos han compartit amb els fans, amb un vídeo dels seus petons a la coberta d'un vaixell mentre observen la posta de sol, i amb el banyador encara posat després d'una jornada de platja.

En detall: Gemma Pinto, amiga íntima de Laura Escanes, ha aprofitat aquests dies a l'illa per dedicar-se també a la seva feina d'influencer. Totes dues col·laboren amb la marca Women'secret –de la qual, per cert, eren tots els biquinis que duia a la maleta–, i protagonitzen la campanya d'estiu de la nova col·lecció de bany. "Petons, Laura i Gemma", s'hi pot llegir en alguns dels cartells publicitaris.

A més, Pinto ha penjat noves fotografies des del vaixell, amb vistes a les aigües cristal·lines d'una cala menorquina, i un aperitiu a base fuet, formatge, patates fregides i bastonets de pa torrat abans de donar per tancat el viatge i tornar a Barcelona.

D'on venim? Marc Márquez i Gemma Pinto van confirmar durant la primavera que són parella. Ho van fer en una escapada romàntica a Marràqueix, que va omplir les seves xarxes socials de fotografies de petons i sopars amb la llum de les espelmes. La influencer és la primera nòvia que se li coneix al motociclista en dos anys, després de trencar amb la model Lucía Rivera el 2021.