La Jungla
Foto: | Antena 3
Famosos

Gran cabreig d'Albert Rivera quan li pregunten per la seva nova nòvia, ex de TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Albert Rivera està gaudint de la seva solteria, i també de l'estiu, i sembla que s'ha tornat a enamorar després de la ruptura amb la cantant Malú, amb qui té una filla que es diu Lucía.

Què sabem? Aquesta setmana una revista del cor va publicar en portada que Albert Rivera havia recuperat la il·lusió en l'amor. L'afortunada no és altra que l'actriu de 35 anys Aysha Daraaui, d'origen marroquí i que va interpretar un paper secundari en una de les primeres temporades de la sèrie Com si fos ahir de la pública TV3.

Què ha passat? Una periodista de l'agència de notícies GTRES s'ha trobat amb Albert Rivera a l'estació de trens de Madrid. Allà no ha dubtat a preguntar-li sobre la seva nova parella i també de la ruptura amb Malú. Una història d'amor que es va acabar fa uns mesos després de quatre anys de relació i una filla en comú.

En profunditat: Albert Rivera s'ha cabrejat molt amb les preguntes que li ha fet la periodista, que estava fent la seva feina. La periodista ha preguntat al català si tenia plans de futur amb la seva nova parella de 35 anys i Rivera ha respost de molt males maneres dient: "I tu?". La cosa no ha acabat aquí. Rivera ha continuat atacant a la periodista per les preguntes que li ha fet: "Crec que això és una vulgaritat. Fer-me aquestes preguntes en mig de la gent molestant als altres". 

Per acabar: Albert Rivera, tot i les preguntes de la periodista, no ha parlat en cap moment de la seva nova parella, de 35 anys, ni tampoc de la cantant Malú. El que va ser líder del partit Ciutadans, que ara ja no existeix, ha deixat clar el següent: "Mai he parlat amb ningú de la premsa del cor de la meva vida i no ho faré mai. No entenc que una persona com jo pugui causar interès".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Antena 3