La Jungla
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rauw Alejandro diu adeu a Rosalía: la cançó d'amor que li dedica per sorpresa

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Han passat dues setmanes des que va transcendir públicament la ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro, i més enllà dels comunicats de tots dos demanant respecte, el silenci ha imperat en l'exparella. Fins ara, que ell ha publicat per sorpresa una cançó d'amor dedicada a la catalana. Li diu adeu, malgrat que la troba a faltar i que no esperava aquest final.

Què en sabem? La cançó de comiat de Rauw Alejandro a Rosalía es titula Hayami Hana –que en japonés vol dir "flor estranya i preciosa"– i dura gairebé cinc minuts i mig. Un tema amb les emocions a flor de pell, que reitera el seu desig de tornar amb ella i que tingui una carrera exitosa. També posa èmfasi en les especulacions sobre una possible infidelitat, que torna a negar. Com a curiositat, el porto-riqueny signa aquesta vegada com a Raúl, en comptes de fer-ho amb el nom artístic com és habitual.

Què diu Rauw? Després dels rumors sobre una suposada infidelitat per part d'ell, la publicació de Hayami Hana ha transformat Rauw Alejandro de malvat a heroi en només dues setmanes amb frases com aquestes:

  • "Yo seré muchas cosas, pero nunca infiel".
  • "Aunque lejos te me fuiste, me quedé. Ahora no estoy pero quiero que sepas que tú eres mas fuerte de lo que te crees".
  • "Y espero que algún podamos reírnos del pasado. Aquí no hay rencores, esto no es un reclamo".
  • "Terminaré nuestra casita por si te da con volver. Hoy te dejo de escribir, no de querer".

En detall: La cançó no esmenta el nom de la Rosalía en cap moment, tot i que dona moltes dades que –més enllà del fet d'haver-se separat molt recentment– evidencien que parla de la seva pròpia experiència. Entre d'altres, amb les referències a Motomami i Los Ángeles, dos dels àlbums de la cantant, o els Grammys que ha guanyat. També deixa entreveure coses que no es coneixien, com que potser ja havien tallat anteriorment, o havien travessat una forta crisi que sí que van poder superar: "Otra vez me vuelvo a quedar aquí sin ti. Esta vez no te voy a parar te digo adiós que te vaya genial", recita Rauw.

D'on venim? Dues setmanes després que es conegués la separació de Rosalía i Rauw, se'n van sabent nous detalls. La cantant hauria trucat al seu nòvio a finals de juny quan era de viatge a Puerto Rico perquè es veiessin al pis que compartien a la Casa Burés de Barcelona. Allà li va comunicar la seva decisió de trencar. Fa pocs dies, la de Sant Esteve Sesrovires va tornar al domicili per recollir les últimes coses i enviar al seu ex tot allò que s'havia deixat.

Categoria: La Jungla