La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Laura Escanes torna a parlar de Risto Mejide i de com va superar la ruptura

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La catalana Laura Escanes està feliç i enamorada amb la seva nova parella, el cantant de Sevilla, Álvaro de Luna.

Què sabem? La de Barcelona ha tornat a parlar de Risto Mejide. Ho ha fet a través de les xarxes socials. En aquesta ocasió ha parlat del presentador i escriptor català, amb qui té una filla, per explicar com va superar la seva ruptura, polèmica i també mediàtica.

Què ha passat? Laura Escanes ha deixat que els seus seguidors d'Instagram li facin arribar preguntes. Unes preguntes que ella ha respost de la manera que li ha donat la gana. Una seguidora seva li ha preguntat consells per superar una ruptura que actualment està travessant.

En profunditat: "Amb el temps he après que la persona que realment sap què has viscut i el que necessites ets tu". Així comença el missatge que ha escrit Escanes, per ajudar a una seguidora seva que està superant una ruptura. Laura Escanes i Risto van comunicar la seva separació a finals de setembre del 2022 després de 7 anys junts. "No està malament el que tu decideixis ni tampoc el temps que tardis a curar les ferides", acaba dient la catalana, amb relació a les seves vivències i al seu passat amb Risto Mejide. Parlem d'això:

Per acabar: Laura Escanes també ha comunicat, a través de les seves xarxes, que durant uns dies, aprofitant les vacances d'estiu, estarà absent del seu compte d'Instagram. Un descans que agafa perquè necessita i per poder passar temps de qualitat amb la seva filla Roma, la seva parella, família i amics. "Fa uns anys em vaig dir a mi mateixa que ho faria mínim un cop a l'any i ara ha arribat el moment", va dir.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes