La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Natalia Almarcha preocupada per la seva salut mental després de tallar amb Risto Mejide

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Natalia Almarcha, la que va ser parella de Risto Mejide, ha parlat a través de les seves xarxes de la ruptura amb el presentador i escriptor català, Risto Mejide.

Què sabem? Va ser ahir diumenge 16 de juliol quan aquest digital es va fer ressò d'una publicació de Natalia Almarcha en el seu compte d'Instagram. La jove va compartir una imatge amb el seu gos Kairo, a qui està molt unida, dient que d'ara endavant ella i la seva mascota serien inseparables en els seus viatges. I és que tal com s'ha dit en diversos llocs, Risto Mejide, durant el temps que va estar sortint amb Natalia, no la va tractar massa bé econòmicament parlant. La jove, sembla ser, havia de fer esforços per seguir l'alt nivell de vida del presentador. Inclòs en una ocasió, en un viatge que van fer a Roma, ella va haver de tornar en classe turista, mentre que Risto ho va fer en primera classe.

Què ha passat? Natalia Almarcha està molt pendent de tot el que es publica sobre ella. La jove ha llegit la notícia que ha publicat aquest digital i ha explotat a través de les seves xarxes. Ho ha fet recordant la seva relació fallida amb Risto Mejide. Una relació que pel que diu ja té superada i oblidada i prefereix no recordar més.

En profunditat: "Per la meva salut mental necessito que parin de publicar notícies meves i que s'oblidin de mi", diu la jove en una conversa que manté a Instagram amb una amiga seva. Conversa que ella mateixa ha publicat en el seu compte d'Instagram, a les històries, perquè tothom ho vegi. I és que Natalia ara mateix té el seu compte d'Instagram públic i obert a tothom. "Necessito que no em relacionin", diu fent referència a Risto Mejide, deixant clar que la relació ja forma part del passat. "Segur que la gent ja està cansada d'aquest tema", afegeix. Parlem d'això:

Per acabar: A través de les seves xarxes socials la jove de València, amant dels gossos i que ha tornat amb el seu ex, deixa clar que Risto forma part del passat i que ella ja està en un altre punt de la seva vida. Una ruptura amb el presentador que es va produir fa només pocs dies, per cert. També diu: "Ha canviat fins i tot de llibre". Què pensarà Risto Mejide de les paraules de la seva ex? Està clar que han acabat de males maneres. Es troba el presentador en el mateix punt que Natalia? O hi haurà una tercera reconciliació?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram