La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La important decisió que pren Laura Escanes, que afecta la seva filla Roma

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La influencer catalana Laura Escanes es troba passant uns dies de vacances amb la seva filla petita, Roma, fruit de la seva relació amb el presentador català i escriptor, Risto Mejide, de qui es va separar el setembre del 2022 després de set anys de relació.

Què sabem? Laura Escanes, que aquesta tardor s'estrenarà a TV3 com a presentadora, ha pres una important decisió. Així ho ha comunicat ella mateixa durant la tarda del dimarts 8 d'agost a través del seu compte d'Instagram, on acumula quasi dos milions de seguidors. Una decisió que té a veure amb la seva filla petita.

Què ha passat? La vida de Laura Escanes gira al voltant de les xarxes socials, que li permeten guanyar moltíssims diners i portar un altíssim nivell de vida. Tot i que de tant en tant la jove de Barcelona necessita desconnectar i no estar pendent de les xarxes.

En profunditat: Aprofitant que està passant uns dies de vacances amb la seva filla Roma, Laura Escanes ha decidit que durant uns dies no estarà activa a les xarxes socials perquè necessita parar i desconnectar. "Fa uns anys em vaig dir a mi mateixa que ho faria mínim un cop a l'any i ara ha arribat el moment", escriu Laura Escanes en el seu compte d'Instagram. Un comunicat que acompanya amb una fotografia d'un mar mentre es pon el sol. "Em ve de gust centrar-me en mi", puntualitza.

Per acabar: La decisió de deixar les xarxes socials durant uns dies no és perquè Laura Escanes estigui travessant un mal moment o estigui amb crisi amb la seva parella, Álvaro de Luna. "Tot està bé i no us heu de preocupar de res", escriu. Un comunicat que Laura Escanes acaba amb dues paraules, dirigides als seus seguidors que sempre estan molt pendents d'ella. "Us estimo".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes