La Jungla
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu | Instagram
Famosos

Rauw es defensa dels que li diuen mentider i esclata: "No soc infidel, deixeu-me en pau"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu
Foto: Rosalía i Rauw Alejandro, en una imatge d'arxiu | Instagram

Rauw Alejandro és al centre de l'huracà, després que aquest dijous confirmés la notícia de la ruptura amb Rosalía. El cantant assegura que es van separar fa mesos, però les dates sembla que no encaixen amb les seves últimes aparicions públiques i molts fans l'han titllat de mentider. En les últimes hores, el porto-riqueny s'ha defensat.

Què en sabem? Després que transcendís públicament la ruptura entre Rosalía i Rauw, les especulacions sobre una possible infidelitat per part d'ell van inundar les xarxes socials. Per molts dels seus seguidors és l'única explicació a la separació tan sobtada, tenint en compte que el març van anunciar que es casaven i en les últimes setmanes encara han fet aparicions junts i han parlat de com de bé anava la seva relació. Però segons ell, era tot actuat, perquè situa la ruptura el maig.

Què diu Rauw Alejandro? En un missatge al seu compte de Twitter, quan fa dies que rep comentaris sobre una suposada infidelitat i després de veure que es multipliquen les acusacions de mentir sobre quan van tallar, Rauw Alejandro ha reaccionat públicament. "Exactament fa dos mesos que vam acabar. Tenim responsabilitats i compromisos amb els fans, una ruptura no s'anuncia l'endemà", ha escrit abans de demanar: "Seré moltes coses, però mentider i infidel no n'és una. Podeu deixar-nos en pau?". Hores més tard, el cantant ha esborrat la piulada.

En detall: Malgrat que Rauw Alejandro situï la ruptura el passat mes de maig, el fet és que des d'aleshores la parella ha mostrat en públic senyals que tot anava bé. Com la intervenció de Rosalía al Primavera Sound de Barcelona per dir al seu nòvio que l'estimava, o l'entrevista a El Hormiguero on va parlar dels preparatius del casament.

Per acabar: Mentre Rauw es defensa, Rosalía també ha trencat el silenci aquest dijous. Ho ha fet a través d'un comunicat que ha compartit al seu compte d'Instagram, pel qual ha intentat apaivagar els comentaris sobre una suposada infidelitat. "Estimo, respecto i admiro moltíssim al Raul. Ni cas a les pel·lícules, nosaltres sabem el que hem viscut. Aquest moment no és fàcil, així que gràcies a tothom per entendre i respectar", ha expressat.

Categoria: La Jungla