La Jungla
Laura Fa, a 'Sálvame'
Foto: Laura Fa, a 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Laura Fa esclata contra Carlos Cuevas per una tensa trobada: "S'han acabat les bromes"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Fa, a 'Sálvame'
Foto: Laura Fa, a 'Sálvame' | Telecinco

Aquest dimecres, la Laura Fa i la Marta Pontnou van visitar la Marina Romero a El matí de Catalunya Ràdio i, entre altres temes, van parlar de la cosificació que pateixen especialment les dones. En aquest moment, l'excol·laboradora de Sálvame va esclatar per una tensa trobada que va tenir amb l'actor Carlos Cuevas a la ràdio.

D'on venim: Fa unes setmanes, Carlos Cuevas va visitar El Llindar, el nou pòdcast de Catalunya Ràdio, i l'actor català va deixar clar que hi ha mitjans on ha anat a fer entrevistes on no pensa tornar per haver-se sentit "incòmode". Aquestes van ser algunes de les declaracions de l'actor:

  • "He sortit d'una entrevista i he rebut un missatge directe que deia que anem a sopar".
  • "Soc educat i no m'agrada que ningú se senti violentat, però m'estic permetent començar a ser una mica més ferm i dir que hi ha coses que no passo".

En detall: Aquestes paraules de l'actor han tornat a l'actualitat arran d'unes paraules que la periodista Laura Fa va pronunciar a Catalunya Ràdio, parlant de la cosificació que han patit i pateixen les dones i relacionant-ho amb unes declaracions que van fer els actors Carlos Cuevas i Maxi Iglesias: "Ara que pateixin una mica ells, tot i que ho porten malament. Fa unes setmanes vaig sentir al Carlos Cuevas i al Maxi Iglesias que diuen que ara no volen que els cosifiquin. Ai pobres, quin greu! Quina pena...!", va dir la periodista amb to irònic.

Què diu Laura Fa: La periodista va afirmar que "quan als homes els hi toquen el que ens toquen a nosaltres, de seguida salten, tenen la pell molt fina", i va aprofitar per explicar una situació que va viure amb Cuevas. Aquests són els titulars del que va dir:

  • "Em va passar un matí al programa de Laura Rosel. Estava fent bromes i li vaig dir: 'Vinga va, que avui et cosificarem', i em va fotre un moc...".
  • "Em va dir: 'Aviam si m'aixeco i me'n vaig'. (...) Em va picar l'ullet i vaig pensar: 'Ui! Portem ritmes irònics diferents', i vaig dir: 'S'han acabat les bromes amb aquest senyor!'".