La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Sandra Barneda i la seva nòvia ballarina: cap de setmana molt romàntic a Holanda

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Sandra Barneda ha refet la seva vida després de la sonada ruptura amb Nagore Robles, la seva ex i també col·laboradora i presentadora de televisió.

Què sabem? La presentadora catalana Sandra Barneda actualment té una agenda laboral molt intensa. De dilluns a divendres a la tarda presenta el programa Así es la vida a Telecinco i el divendres a la nit presenta La última noche. Dos espais d'actualitat i entreteniment que cada vegada intenten semblar-se més a Sálvame per intentar atraure més audiència.

Què ha passat? Sandra Barneda ha fet un forat a la seva agenda, ha fet les maletes i ha marxat de cap de setmana romàntic. Ho ha fet per anar a veure a la seva nòvia, Pascalle Paerel, quinze anys menor que ella i amb qui surt des de ja fa un temps.

En profunditat: Ha estat Sandra Barneda qui a través del seu compte d'Instagram ha publicat diverses imatges del cap de setmana que ha passat a Holanda. Ella i la seva nòvia es van trobar a Ámsterdam i després van marxar a passar el cap de setmana als afores de la ciutat, direcció el nord del país. Ho han fet rodejades de naturalesa i de molins de vent. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Barneda (@sandrabarneda)

Per acabar: Sandra Barneda intenta ser molt prudent amb les imatges que publica a les seves xarxes, per no exposar públicament a la seva parella ballarina i també empresària. És per aquest motiu que la seva nòvia no apareix en cap de les imatges que Sandra Barneda ha publicat a les seves xarxes. "Quin lloc més bonic", "Gaudeix dels Països Baixos", "Estàs molt guapa", "Un lloc fantàstic per desconnectar" o "Es nota que estàs en un molt bon moment" són alguns dels molts missatges que els seus seguidors d'Instagram li han fet arribar.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco