La Jungla
Toni Cruanyes, presentador del 'Telenotícies'
Foto: Toni Cruanyes, presentador del 'Telenotícies' | TV3
Famosos

Toni Cruanyes es fa un canvi radical d'imatge: cabells i barba blancs abans de tornar a TV3

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 24 d'agost de 2023. 13:12
Temps de lectura: 2 minuts
Toni Cruanyes, presentador del 'Telenotícies'
Foto: Toni Cruanyes, presentador del 'Telenotícies' | TV3

Toni Cruanyes continua gaudint de les vacances d'estiu amb el marit i els fills, en els últims dies fent ruta per la regió històrica d'Aquitània, a la costa atlàntica francesa. Un viatge que la parella està compartint amb tot detall a les xarxes socials, i del qual hi ha una foto que crida especialment l'atenció: el canvi d'imatge radical del presentador del Telenotícies, que ha decidit deixar de tenyir-se i ara duu els cabells blancs.

Què en sabem? Des d'un celler de Bordeus, on Toni Cruanyes i la família han arrencat la ruta dels vins, el popular presentador de TV3 ha fet pública la seva nova imatge. Aguantant amb la mà una copa de vi negre, fent-se una selfie en ple tast, el periodista de Canet de Mar mostra el seu nou look abans de tornar a la televisió. Després de deu anys presentant el Telenotícies amb els cabells i la barba castanys, Cruanyes ha abandonat el tint i ara llueix les canes de qualsevol home de 48 anys.

En detall: Abans de les vacances, Toni Cruanyes ja havia aparegut al Telenotícies durant el mes de juliol amb els cabells i la barba sense acabar de tenyir, i deixava entreveure les primeres canes. Una transformació estilística que ara ha completat de manera radical.

A més, abans de tornar a TV3 aquest mes de setembre per engegar la nova temporada televisiva, Cruanyes encara té per davant uns dies de descans amb el seu marit, el diputat d'ERC al Parlament Eugeni Villalbí, i els seus dos fills petits, Elies i Joana, de vuit i tres anys. Després de passar per Bordeus, tots quatre han visitat també la icònica duna de Pilat i el poble vinícola de Saint-Pey-d'Armens.

Per acabar: Cruanyes tornarà a agafar les regnes del Telenotícies a principis de setembre, després d'unes vacances lleument alterades pel calendari que marca l'agenda política. Malgrat que s'havia agafat el mes d'agost lliure, a finals de juliol ja tenia prevista una escapada a Horta de Sant Joan que va haver de cancel·lar per la convocatòria de les eleccions generals del 23-J. 

Categoria: La Jungla