La Jungla
Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol
Foto: Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol | EFE
Televisió

Rubiales demanda una famosa presentadora de TV3: "Compte amb el que publiqueu"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol
Foto: Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol | EFE

Luis Rubiales es troba a l'ull de l'huracà pel petó no consentit a Jennifer Hermoso durant la celebració del Mundial. Unes crítiques que es poden convertir en demandes, lamenta una de les presentadores més famoses de TV3: Danae Boronat, que revela haver estat denunciada.

Què en sabem? Després de les denuncies públiques contra Rubiales pel petó no consentit a Jennifer Hermoso, i per altres actituds masclistes com agafar-se els genitals per celebrar el Mundial, Danae Boronat ha advertit als seus seguidors que vagin amb compte amb les crítiques. El motiu, que ella mateixa ha rebut una demanda.

Què diu Danae Boronat? Al seu compte de Twitter, la presentadora de Zona Franca ha lamentat que "aquest personatge [en referència a Rubiales] i els seus acòlits" li hagin posat una demanda contra l'honor per les seves crítiques.

D'on venim? Des que 15 jugadores de la Selecció Espanyola van denunciar la seva situació amb el seleccionador, la manca de sintonia amb el cos tècnic, el tracte personal inadequat i els mètodes d'entrenament antiquats, Danae Boronat va fer seva la denúncia i ho va explicar reiteradament als mitjans on treballava. Fins i tot li va costar la feina al diari Sport. Després d'aquell episodi va dir que "La Federació té una manera de treballar mafiosa".