La Jungla
Discurs de Jorge Vilda a la celebració de la victòria del Mundial
Foto: Discurs de Jorge Vilda a la celebració de la victòria del Mundial | RTVE
Televisió

La viral reacció d'una jugadora de la selecció espanyola quan recorden a Rubiales

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Discurs de Jorge Vilda a la celebració de la victòria del Mundial
Foto: Discurs de Jorge Vilda a la celebració de la victòria del Mundial | RTVE

La nit del 21 al 22 d'agost del 2023 s'ha viscut un moment històric, quan Madrid ha rebut a les jugadores de la selecció espanyola del futbol femení, després de guanyar el Mundial a Sidney. Eclipsat el triomf per la polèmica amb Rubiales, la reacció d'una jugadora s'ha fet viral a les xarxes socials.

D'on venim: El darrer diumenge 20 d'agost, celebrant que Espanya havia guanyat el Mundial a Sidney, Rubiales, president de la Federació Espanyola de futbol, va fer un petó a la boca sense consentiment a Jennifer Hermoso.

En detall: Després d'aterrar a l'aeroport de Madrid, l'equip de les jugadores de la selecció espanyola femenina de futbol ha recorregut els principals carrers de Madrid plens de fidels seguidors i seguidores, fins arribar a Madrid Río, on s'ha rebut a les jugadores i l'equip de professionals que el formen.

En profunditat: Jorge Vilda, seleccionador de la selecció femenina de futbol, ha recordat a totes les persones que han format de l'equip i, en particular, ha mencionat a Rubiales: "El nostre president ha estat un més", en un moment on la polèmica pel petó sense consentiment a Hermoso continua suscitant controvèrsia.

  • En resposta a les seves paraules, i amb un pla molt breu, s'ha pogut observar com la jugadora Athenea del Castillo ha reaccionat gesticulant a les paraules de Vilda amb una expressió gens agradable.

A més, l'altre moment protagonista de la nit ha estat Olga Carmona, que va conèixer el mateix dia que va guanyar el Mundial que el seu pare havia mort, pronunciant un discurs per recordar-lo: "Aquí teniu l'estel que tant volíeu. No només la que portem ara al pit, sinó totes les que estan al cel i que ens han acompanyat".