Fanzone
Olga Carmona amb la copa del món
Foto: Olga Carmona amb la copa del món | EFE
Selecció espanyola

Olga, l'heroïna del Mundial, s'acomiada del seu pare: "Aquesta estrella és teva"

Actualitzat: Dilluns, 21 d'agost de 2023. 15:12
Temps de lectura: 2 minuts
Olga Carmona amb la copa del món
Foto: Olga Carmona amb la copa del món | EFE

Oasi de tristesa en la selecció espanyol en un moment d'eufòria. Olga Carmona, la golejadora i heroïna d'Espanya en les semifinals i a la final del Mundial, ha conegut el mateix dia que s'ha coronat campiona del món que el seu pare havia mort. De la felicitat absoluta a la tristesa màxima en un tres i no res, i ella ha publicat unes hores després un missatge de comiat per a ell.

Context: Ha estat la Federació Espanyola de futbol la que ha comunicat la mort públicament. Ho ha fet amb el següent comunicat dirigit a l'autora del gol que ha servit per proclamar Espanya campió mundial del futbol:

  • "La Reial Federació Espanyola de Futbol lamenta profundament comunicar la mort del pare d'Olga Carmona. La futbolista ha conegut la trista notícia una vegada conclosa la final de la Copa del Món. Enviem la nostra abraçada més sincera a Olga i a la seva família en un moment de profund dolor. T'estimem, Olga, ets història del futbol espanyol", assenyala la Federació en un comunicat.

Al detall: Olga Carmona ha publicat un tweet amb un missatge de comiat per al seu pare i d'agraïment per a la resta.

  • "No tinc paraules per agrair tot el vostre afecte. Ahir va ser el millor i el pitjor dia de la meva vida. Sé que tu voldries veure'm gaudir d'aquest moment històric, per això estaré amb les meves companyes, perquè des d'on siguis sàpigues que aquesta estrella també és teva, papa".

Què sabem? Pel que sembla, segons ha explicat un periodista a la COPE, el pare va morir divendres, però la família no va voler fer pública la notícia, ni dir-li-ho a la jugadora per temor que afectés el seu rendiment a la final del Mundial de la qual la selecció femenina de futbol ha sortit victoriosa aquest diumenge.

A més: Carmona li havia dedicat el gol a una amiga seva que havia perdut la seva mare i el destí li ha volgut jugar una molt mala passada amb la mort del seu propi pare.

Categoria: Fanzone
Etiqueta: Futbol