Fanzone
Petó de Rubiales a Hermoso
Foto: Petó de Rubiales a Hermoso
selección espanyola

El president de la federació besa a la boca a una jugadora sense el seu consentiment

Temps de lectura: 2 minuts
Petó de Rubiales a Hermoso
Foto: Petó de Rubiales a Hermoso

Polèmica. Una de les imatges que ha deixat la celebració de la victòria de la selecció femenina de futbol en el Mundial ha estat el petó no consentit de Luis Rubiales, president de la Federació, a Jenni Hermoso, davantera del conjunt nacional.

Què ha passat? En la recollida de les medalles de campiones, el màxim mandatari del futbol espanyol es va mostrar-se eufòric amb les jugadores, tant que va acabar besant a la boca a l'atacant del Pachuca.

  • El material audiovisual del moment es va viralitzar per les xarxes socials i va fer esclatar el món del futbol i la política, que li ha retret el gest.

Què han dit? "Però què faig jo? Eh, no m'ha agradat", ha dit Hermoso al vestuari, en unes paraules emeses en directe a través d'Instagram. El president ha baixat a saludar la plantilla al vestidor i les ha convidat a un viatge a Eivissa "al casament de Jenni i Luis".

  • "El petó amb Jenni? Idiotes hi ha a tot arreu. Quan dues persones tenen una mostra d'afecte sense importància, no podem fer cas a les idioteses", va declarar el president a la Cadena Cope.

A més: Sobre aquest fet també s'ha manifestat la ministra d'Igualtat en funcions, Irene Montero. "No donem per fet que fer un petó sense consentiment és una cosa 'que passa'. És una forma de violència sexual que patim les dones de forma quotidiana i fins ara invisible, i que no podem normalitzar".

  • A última hora de la tarda Jenni Hermoso ha demanat que no se li doni "més voltes" al petó i va assegurar que va ser "un gest d'amistat i gratitud".
Categoria: Fanzone
Etiqueta: Futbol