La Jungla
Mario Casas i Sandra Barneda a 'Así es la vida'
Foto: Mario Casas i Sandra Barneda a 'Así es la vida' | Telecinco
Televisió

El lapsus en directe de Mario Casas amb Sandra Barneda: "Ha somiat amb mi"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Mario Casas i Sandra Barneda a 'Así es la vida'
Foto: Mario Casas i Sandra Barneda a 'Así es la vida' | Telecinco

Así es la vida ha rebut aquesta tarda Mario Casas com a convidat estrella per parlar de la seva primera pel·lícula en què debuta com a director. L'actor ha xerrat amb Sandra Barneda i César Muñoz, i ha protagonitzat un moment en directe que ha deixat sorpresa a la presentadora.

D'on venim: Mario Casas ha visitat el programa de Telecinco per parlar de Mi soledad tiene alas, un llargmetratge amb el qual l'actor debutarà com a director i que es podrà veure als cinemes a partir del pròxim 25 d'agost.

En detall: L'actor i, ara, també director ha explicat com ha enfrontat el repte de col·locar-se rere les càmeres per dirigir una pel·lícula, amb un guió que va començar a escriure durant la pandèmia. A més, Casas ha explicat que el llargmetratge té un punt autobiogràfic, ja que "el viatge que fan a la pel·lícula" és semblant al que va fer ell quan va viatjar a Madrid, amb 18 o 19 anys, per buscar-se la vida, tal com ha explicat l'actor.

  • Un dels moments més destacats de l'entrevista ha estat quan Mario ha explicat l'experiència de dirigir a un germà, ja que Óscar Casas és el protagonista de Mi soledad tiene alas. Sandra Barneda, que ja ha vist la pel·lícula, ha detallat que "li ha donat una canya tremenda", i el ja director ha volgut valorar la feina feta del seu germà tot i les seves exigències: "L'he putejat una mica... hi ha coses que no es poden explicar. (...) És un actor increïble. Jo l'admiro molt i estic molt orgullós de la feina que fa i ha fet, però volia portar-li al límit".

En profunditat: Ha estat quan parlaven del seu germà i d'un pla de la pel·lícula en concret quan Mario ha paralitzat en directe Así es la vida: "Òstia! Això ho he somiat. Tinc un déjà-vu ara mateix". En aquest moment, la presentadora ha reaccionat amb molt bon humor: "Mario Casas ha somiat amb mi. Això no està malament...!", mentre reia.

  • Seguidament, i després de protagonitzar un moment de desconcert i riures a plató i disculpar-se, Mario Casas ha continuat amb el tema que havia deixat a mitges.