La Jungla
Óscar Casas, en una aparició a 'El Hormiguero'
Foto: Óscar Casas, en una aparició a 'El Hormiguero' | Antena 3
Famosos

Óscar Casas, germà català de Mario Casas, es deixa veure amb la seva nova nòvia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Óscar Casas, en una aparició a 'El Hormiguero'
Foto: Óscar Casas, en una aparició a 'El Hormiguero' | Antena 3

Óscar Casas ja no se n'amaga. Quatre mesos després que la revista ¡Hola! destapés la seva relació de parella amb la cantant Candela González, l'actor de Barcelona ha desfilat amb ella a la catifa vermella de la première de Barbie.

Què en sabem? Les imatges són d'aquest dimecres a Madrid. Amb actitud molt còmplice, Óscar Casas i Candela González s'han deixat veure junts per primera vegada en un acte públic davant de la premsa. En declaracions a la premsa, el germà català de Mario Casas es va declarar "feliç d'estar acompanyat d'algú a qui estimes".

En detall: Sobre el dress code de la parella a la preestrena de Barbie, Candela González va optar per un vestit amb aposta tot al rosa tal com demanava l'etiqueta. No ho va fer així Óscar Casas, que va triar el negre. "No m'han avisat. Però us dic una cosa? Els calçotets sí que són roses", feia broma amb els periodistes que cobrien el photocall.

D'on venim? Óscar Casas i Candela González es van conèixer a finals de 2022 en el rodatge de Mi soledad tiene alas, el film protagonitzat per tots dos, dirigit per Mario Casas i que arribarà als cinemes el 25 d'agost.

Qui és Candela González? Cantant i actriu, ha dedicat part de la seva carrera a fer rap amb el col·lectiu Free Sis Mafia. Té 25 anys i és andalusa de Màlaga. Va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Complutense de Madrid. Ara està a punt d'estrenar-se al cinema amb Mario Casas, el seu cunyat, de director. A Instagram, la nòvia de l'Óscar es fa dir @candelacuore i supera els 10.000 seguidors.

Per acabar: Óscar Casas ha trobat l'amor de nou, després de la ruptura amb Begoña Vargas el 2021. La parella d'artistes portava dos anys de relació i no van acabar malament, malgrat que tampoc hi havia espai per una segona oportunitat. "És una dona meravellosa amb una gran carrera al davant", va expressar l'intèrpret quan es va confirmar la separació.

Categoria: La Jungla