La Jungla
Alex Delacroix, María Forqué i Jedet, a la première de 'Barbie'
Foto: Alex Delacroix, María Forqué i Jedet, a la première de 'Barbie' | Twitter
Famosos

'Influencers' i famosos horroritzen amb els seus vestits a la première de 'Barbie' a Madrid

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Alex Delacroix, María Forqué i Jedet, a la première de 'Barbie'
Foto: Alex Delacroix, María Forqué i Jedet, a la première de 'Barbie' | Twitter

Desenes de famosos han desfilat aquest dimecres al vespre pel photocall de la première de Barbie a Madrid. Estrelles de la talla de Jedet o María Pombo, convidades de luxe al primer passi de la pel·lícula als cinemes. Però la catifa vermella ha provocat un comentari.

Què en sabem? Amb motiu de la première de Barbie, tots els convidats han anat al cinema vestits amb alguna peça o accessori de color de rosa. Un experiment que ha tingut com a resultat aquestes imatges, que s'han viralitzat a les xarxes socials per la mala tria de molts dels influencers que hi surten:

En detall: En aquest ordre, al vídeo hi ha Alex Delacroix, Jedet, La hija del jeque, María Forqué i el seu acompanyant, Alex Saint, Teresa Riott, Samantha Hudson... Després hi apareix també Esty Quesada i més influencers.

A més, Barbie s'estrena aquest dijous, 20 de juliol, amb les estrelles Margot Robbie i Ryan Goslin com a protagonistes. La pel·lícula es podrà veure en català a Mooby Arenas Barcelona, els Cinemes Girona de Girona, el Kinépolis de Mataró i els Cines FULL de Cornellà de Llobregat.