La Jungla
Jurat de 'MasterChef Celebrity'
Foto: Jurat de 'MasterChef Celebrity' | RTVE
Televisió

RTVE renova i augmenta el pressupost de 'MasterChef Celebrity' abans d'estrenar la nova edició

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jurat de 'MasterChef Celebrity'
Foto: Jurat de 'MasterChef Celebrity' | RTVE

A les portes d'estrenar la nova i vuitena edició de MasterChef Celebrity, RTVE ja té assegurada la continuació del talent show per a la següent temporada, que comptarà amb un pressupost superior.

D'on venim: El darrer mes de juliol, el Consell d'Administració de RTVE va assegurar la continuació de la marca MasterChef a la televisió pública. Tal com va avançar El Televisero, el consell va aprovar en majoria la continuació de noves edicions de MasterChef Celebrity i MasterChef Senior, que s'emetran durant l'any 2024.

  • A més, una de les novetats a destacar de la dotzena edició anònima del talent produït per Shine Ibera és que el format tornarà a tenir una entrega setmanal, en comparació amb la darrera temporada, que va comptar amb entrega doble.

En detall: Ara, coneixem que segons l'acta de la reunió que va tenir al juliol el Consell d'Administració de RTVE, tal com ha informat Voz Pópuli, es contempla una inversió de 8,3 milions d'euros en la novena edició del format amb famosos. Per tant, es tractaria d'una millora en les prestacions econòmiques del format, en comparació amb els 7,11 milions d'euros que ha costat la vuitena edició, que encara no s'ha estrenat.

  • S'ha de tenir en compte que la marca MasterChef és una de les que millor funciona de la televisió pública i que dona millors resultats en audiències. De fet, la versió 'Celebrity' és la que més espectadors ha reunit davant la pantalla en els últims anys.

En profunditat: D'aquesta manera, cadascuna de les dotze gales que tindrà la novena edició de MasterChef Celebrity tindrà un cost de 691.666 euros, una dada superior a la de les últimes temporades.

  • El cost mitjà de cada entrega de la vuitena edició, encara per estrenar, ha suposat un cost de 592.800 euros, una dada molt similar al cost que van tenir les darreres edicions del format.

Per últim: Amb una promoció cada vegada més intensa per part de RTVE, es preveu que la nova edició de MasterChef Celebrity s'estreni aquest setembre, per començar la nova temporada de La 1, que preveu estrenar també El Conquistador.

  • Entre els concursants famosos de la vuitena edició destaquen l'actor Eduardo Casanova, les presentadores Toñi Moreno i Tania Llasera, l'influencer Daniel Illescas, Los Morancos, i l'extorer i ex de Belén Esteban Jesulín de Ubrique; entre altres personalitats destacades.