La Jungla
Collage de fotos de Telecinco amb Susi Caramelo i Jorge Javier
Foto: Collage de fotos de Telecinco amb Susi Caramelo i Jorge Javier | Principal
Televisió

Susi Caramelo, fitxatge estrella de 'Cuentos Chinos' amb Jorge Javier Vázquez

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Collage de fotos de Telecinco amb Susi Caramelo i Jorge Javier
Foto: Collage de fotos de Telecinco amb Susi Caramelo i Jorge Javier | Principal

Cada vegada està més a prop l'arribada de la nova temporada televisiva, moment en el qual les diverses cadenes de televisió estrenaran nous programes, i Cuentos Chinos és un dels formats que més interès suscita, perquè encara es desconeixen molts detalls. Això sí, ara coneixem també que Susi Caramelo col·laborarà en el nou format.

Què en sabem: Telecinco i La fábrica de la tele, la productora de Sálvame i el Deluxe, es troben treballant per a estrenar Cuentos Chinos a principis de setembre. Aquests són els detalls del que en sabem fins al moment:

En detall: Ara, tal com ha avançat TVienes, coneixem que Susi Caramelo col·laborarà a Cuentos Chinos amb Jorge Javier, després d'haver coincidit amb el presentador al Deluxe, amb qui va tenir una connexió molt bona.

  • La còmica va participar en la gravació del programa pilot que La fábrica de la tele va realitzar el darrer 21 de juliol, abans de ser aprovat definitivament per Telecinco.
  • La funció de Susi Caramelo a Cuentos Chinos serà de reportera, segons ha informat 'Algo pasa TV'.

A més, la còmica se sumarà a Germán González com a col·laboradors del nou format de La fábrica de la tele, que treballa intensament per fer front a una de les franges més complicades en televisió i competir contra El Hormiguero.

D'on venim: En cas de confirmar-se la presència de Susi Caramelo a Cuentos Chinos, la còmica faria el salt a Telecinco després del seu pas per Movistar Plus+, Antena 3 i RTVE.

  • Susi Caramelo es va estrenar com a reportera a Las que faltaban, a Movistar Plus+, i el seu èxit a les xarxes socials va fer que tingués els seus propis espais, com Caramelo, Susi Free i Rojo Caramelo.
  • La còmica també ha sigut concursant de la darrera temporada de Tu cara me suena, on ha protagonitzat moments icònics al programa d'Antena 3 carregats d'humor.
  • I, actualment, Caramelo col·labora a José Mota Live Show, on cada dijous compta amb una secció pròpia.