La Jungla
Terelu Campos i Jorge Javier Vázquez
Foto: Terelu Campos i Jorge Javier Vázquez | Telecinco
Televisió

Terelu Campos revela l'estat de salut de Jorge Javier abans de tornar a Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Terelu Campos i Jorge Javier Vázquez
Foto: Terelu Campos i Jorge Javier Vázquez | Telecinco

Coincidint amb la confirmació de l'arribada de Cuentos Chinos, el nou format d'entreteniment amb el qual Telecinco pretén fer front a El Hormiguero d'Antena 3, Terelu Campos ha revelat l'estat de Jorge Javier abans de tornar davant de les càmeres.

D'on venim: Al maig, poc després de conèixer la cancel·lació de Sálvame i el Deluxe, després de 14 anys d'èxit a Telecinco, Jorge Javier va desaparèixer de les pantalles i, tot i els rumors d'acomiadament, es va confirmar la seva baixa mèdica.

En detall: Terelu Campos ha donat una entrevista a El Mundo, on ha parlat de l'actual estat de salut de Jorge Javier Vázquez, mesos després de retirar-se del focus mediàtic: "Ell ja està bé".

  • L'expresentadora de Sálvame ha deixat clar que el presentador ja està recuperat i, per tant, llest per tornar a la televisió.
  • I, també, s'ha pronunciat respecte a les formes en com es van assabentar que el programa es cancel·lava definitivament: "Per a tots va ser un xoc perquè es podria haver fet d'una altra manera".

A més, coneixent ja el bon estat de salut del presentador, Telecinco ha confirmat l'arribada de Cuentos Chinos, el nou format d'entreteniment i entrevistes a personatges famosos amb el qual la principal cadena de Mediaset, i produït per la mateixa productora que Sálvame i el Deluxe, pretén fer front a Pablo Motos a partir de setembre.