La Jungla
Cristina Porta i Álex Zacharías a '¡Vaya vacaciones!'
Foto: Cristina Porta i Álex Zacharías a '¡Vaya vacaciones!' | Telecinco
Televisió

La relació entre Cristina Porta i Álex Zacharías explota: "No em va agafar el telèfon"

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Cristina Porta i Álex Zacharías a '¡Vaya vacaciones!'
Foto: Cristina Porta i Álex Zacharías a '¡Vaya vacaciones!' | Telecinco

Després de gaudir d'un concurs on Cristina Porta i Álex Zacharías han viscut una apassionada història d'amor, al debat final de ¡Vaya vacaciones! s'han retrobat setmanes després i la seva relació ha fet un gir radical.

D'on venim: Quan Luján Argüelles ha preguntat a Cristina Porta per tot el temps que ha estat sense veure a Álex, després del concurs, la guanyadora del reality ha estat contundent amb la seva reveladora resposta: "Suficient per no enrecordar-me".

  • Porta ha explicat que la parella va quedar el dia següent d'ella arribar a Espanya, setmanes després de la tornada d'Álex: "Va ser bonic, seguint la mateixa línia que a Villa del Mar. (...) Jo tenia moltes ganes de veure'l. Estava emocionada".
  • L'exconcursant també ha explicat que el segon dia que van tornar a veure's es van adonar que no estaven fets l'un per l'altre, ja que són molt diferents: "Em vaig adonar que no era la persona que volia continuar coneixent, i crec que ell tampoc. (...) Vaig veure que no tenia les coses clares”.
  • A més, també ha explicat que ha vist coses del reality, que no va veure en el seu moment, i que no li han agradat: "M’he adonat de comentaris que feia que no em vaig adonar al programa, i he vist que certes actituds no em quadraven”.

En detall: Cristina ha explicat que el segon dia que van quedar van tenir una discussió i, posteriorment, quan ella li va dir de fer un cafè per parlar les coses, dient-li que tenia ansietat, ell no li va contestar ni li va agafar el telèfon: "Em va dir que no, però que tindria un amic per sempre. (...) Només volia fer un cafè. Per què s'ha d'acabar malament?".

  • La col·laboradora televisiva es va posicionar ferma i va decidir passar pàgina: "Si no has tingut la responsabilitat afectiva d'agafar-me el telèfon... ciao!".

Què en diu Álex Zacharías: El que va compartir una relació amorosa durant el reality amb Porta ha explicat que no li va agafar el telèfon perquè no li va agradar l'actitud de Cristina la nit anterior.

  • Álex assegura que no vol repetir situacions que ja ha viscut anteriorment: "Ja he passat per relacions tòxiques abans...".
  • El jove ha explicat que, el segon dia que es van veure, ella va agafar el telèfon a un noi a qui va deixar just abans d'entrar al reality i li va parlar amb un to afectuós: "A sobre, ell li va dir que volia conèixer-me".

En profunditat: Segons han explicat tots dos, la parella va mantenir una discussió amb un elevat to de veu al carrer i Cristina va decidir anar-se'n a casa.

  • Zacharías també ha explicat que no tenia les coses clares perquè abans havia d'aclarir la situació amb la noia a qui ell estava coneixent des d'abans d'entrar al reality, i amb qui es continua veient.
  • La presentadora del debat l'ha retret que el jove va tenir diverses setmanes, des que va arribar del reality fins que va arribar Cristina després de guanyar-lo, per aclarir el tema amb la noia a qui estava coneixent.
  • Cristina Porta ha mantingut que ella va entrar soltera al reality i que amb el noi que la va trucar només mantenia un tracte cordial i amable: "Jo vaig entrar soltera. Si ell no, que no em llenci la merda...".