La Jungla
Jorge Pérez i Cristina Porta, guanyadors de '¡Vaya vacaciones!'
Foto: Jorge Pérez i Cristina Porta, guanyadors de '¡Vaya vacaciones!' | Telecinco
Televisió

Cristina Porta i Jorge Pérez guanyen '¡Vaya Vacaciones!' arrasant la final

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Jorge Pérez i Cristina Porta, guanyadors de '¡Vaya vacaciones!'
Foto: Jorge Pérez i Cristina Porta, guanyadors de '¡Vaya vacaciones!' | Telecinco

Cristina Porta i Jorge Pérez s'han convertit en els guanyadors de la primera edició de ¡Vaya vacaciones!, presentada per Luján Argüelles, a Telecinco. Setmanes després de la seva estrena i envoltats de polèmiques al reality, la parella s'ha emportat el premi final a la República Dominicana.

En detall: Cristina Porta i Jorge Pérez han aconseguit el premi dels 25.000 euros després de guanyar les tres proves físiques de la final a Makoke i Javier Tudela, que han quedat en segona posició.

  • L'ex de Kiko Matamoros i el seu fill han viscut una "experiència inoblidable" junts: "Quan tens un fill, és una cosa superespecial. (...) És molt difícil que tornem a viure una cosa així, i això quedarà de per vida".
  • En tercera posició, s'han classificat Marta Peñate i Tony Spina, ex de Makoke, marcant les distàncies amb Javier Tudela i la seva mare, definint-los a ell com a un "moble" de concursant i a ella com a "estrellada" per necessitar tenir protagonisme gràcies a Marta, ha dit la concursant.

Què en diuen: Jorge i Cristina han descrit l'experiència de ¡Vaya vacaciones! com "una aventura increïble" i "les vacances més inoblidables de la seva vida", abans de saber que es convertirien en guanyadors després de superar amb èxit les tres proves físiques que els ha proposat el programa.

  • En una primera edició marcada per les polèmiques entre els concursants més destacats, Jorge ha volgut rebaixar la seva importància: "Les estratègies han estat un joc... i ho hem viscut com quan érem petits".
  • D'altra banda, Cristina ha remarcat la importància que ha tingut el "Team power", format pels 8 concursants que van formar l'equip rosa des de l'inici del reality, fent menció especial a Marta Peñate: "Marta ha sigut tot per a mi aquí".

En profunditat: Pel que respecta a la història d'amor que Cristina ha viscut amb Alex, el concursant ha volgut estar present a la final del reality, des de la distància, confessant-li que té ganes de veure-la fora del programa: "Ha sigut una experiència molt bonica haver-la viscut juntament amb ella".

  • La guanyadora ha confessat que considera que Alex "ha fet algunes coses malament", però reconeix que ella també. Tot i això, s'ha mostrat molt il·lusionada per l'oportunitat de poder continuar coneixent-lo fora del reality: "Alguna cosa em deia que havia de confiar en ell. Ho he fet i ho seguiré fent. Tinc ganes d'abraçar-lo".

A més, Javier Tudela també ha volgut recordar al seu pare, ja que coincidia que la final de ¡Vaya vacaciones! va coincidir amb els 30 anys del casament entre Makoke i ell, recordant-lo tots dos amb emoció i estima.

  • De fet, Makoke ha reconegut que ha reprès el contacte amb ell actualment.
  • I Javier s'ha sincerat, després de també apropar-se a ell: "He trobat a faltar a tres persones en especial i una d'elles és el meu pare".