La Jungla
Cristina Porta i Álex Zacharías a '¡Vaya vacaciones!'
Foto: Cristina Porta i Álex Zacharías a '¡Vaya vacaciones!' | Telecinco
Televisió

Cristina Porta eclipsa l'estrena de '¡Vaya vacaciones!' amb molta complicitat: "Vull ser mare"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Cristina Porta i Álex Zacharías a '¡Vaya vacaciones!'
Foto: Cristina Porta i Álex Zacharías a '¡Vaya vacaciones!' | Telecinco

Després de finalitzar Supervivientes 2023 i ja conèixer el seu guanyador, Telecinco ha estrenat la seva aposta per un reality d'estiu a les nits habituals. Aquest dijous ha estrenat el reality que s'emetrà durant aquest estiu, ¡Vaya vacaciones!.

D'on venim: El reality consisteix en ajuntar a Punta Cana a 8 parelles de famosos que conviuran en un resort. Això sí, per guanyar-se les comoditats i la seva permanença al concurs, hauran de superar les proves que el programa els hi proposarà.

  • Aquests són els participants de ¡Vaya vacaciones!: Miriam Corregüela i Isabel Hurtado, filla i exdona de Ginés (Supervivientes 2023); Makoke i Javier Tudela; Aguasantas i Juan José Peña, excunyats de Raquel Bollo; Marta Peñate i Tony Spina; Luna i Álex Zacharías, exconcursant de MasterChef i el seu germà; Jorge Pérez i Cristina Porta; Carmen Nadales i Rafa Martínez, exconcursants de Secret Story; i els influencers Rubén Shan i Carmen Pina.

En detall: Després d'arribar a la villa on conviuràn, els concursants s'han conegut i han pogut viure la festa de benvinguda, on hi han hagut confesions, bromes i, fins i tot, algun ronejament. De fet, Cristina Porta ha tingut molt apropament amb el germà de l'exconcursant de MasterChef.

  • La periodista i Zacharías han compartit moments de molta complicitat i apropament a la primera festa, fet que els ha convertit en tema de conversa d'alguns dels seus companys: "Escolteu, jo aquí veig alguna cosa...".
  • L'intimitat ha sorgit de tal manera que, fins i tot, Cristina Porta ha compartit un desig seu: "Jo sempre he volgut ser mare i aquest és el trauma més gran de la meva vida. No vull ser mare amb qualsevol. Si no estic enamorada, no".
  • El ronejament ha provocat que Porta fes veure que volia marxar i ell l'ha calmat abraçant-la: "No et posis vermella tampoc. Ja paro".

Què diu Álex Zacharías: El concursant, després de la festa, ha confessat a la seva germana, amb qui concursa, el que pensa de Cristina: "A mi, Cris em sembla espectacular, atractiva, guapa i crec que no té mal fons. I això m'agrada, però tampoc confonguem encara alguna cosa més, perquè jo vull gaudir de l'experiència i conèixer les persones".

  • Posteriorment, els concursants van tornar a coincidir junts a la piscina, abans de tenir un petit malentès que es veurà més al pròxim programa amb més detall.