La Jungla
Plató de 'Lazos de sangre'
Foto: Plató de 'Lazos de sangre' | RTVE
Televisió

TVE aparta Boris Izaguirre i entrega el seu programa a un famós presentador català ex de Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Plató de 'Lazos de sangre'
Foto: Plató de 'Lazos de sangre' | RTVE

Un dels programes de la crònica social i del cor de RTVE, Lazos de sangre, tornarà aquest estiu a La 1 amb un nou presentador català, després d'aconseguir dolents resultats a l'última temporada.

D'on venim: Tot i els bons resultats de la primera temporada de Lazos de sangre, a l'estiu de l'any 2018, amb una mitjana d'1.663.000 espectadors (13,1% de quota de pantalla), l'última temporada va patir una baixada notable de l'audiència.

  • La cinquena i última temporada es va emetre per primera vegada fora de l'època d'estiu, assolint només una mitjana de 638.000 espectadors (6,4%), fet que va provocar la interrupció de l'emissió del programa coincidint amb l'arribada del Mundial de Qatar.

En detall: Mesos després, segons ha anunciat en exclusiva Rocco Steinhäuser, el programa tornarà amb una nova temporada recuperant l'emissió a l'època estival, com s'havia emès a les anteriors temporades.

  • D'aquesta manera, el programa que realitza el retrat íntim dels grans protagonistes de la societat espanyola, continuarà la seva emissió al canal principal de RTVE després de deixar sense emetre algunes entregues.

En profunditat: Tal com ha anunciat el periodista, Lazos de sangre tornarà a emetre's, però aquesta vegada sense Boris Izaguirre, qui havia conduït el format des de l'any 2019, agafant el relleu de la primera temporada amb Inés Ballester.

  • La persona encarregada de presentar el programa serà Jordi González, el famós presentador català que va estar lligat a Mediaset durant molts anys fins al 2021, que es va desvincular del grup audiovisual.
  • El periodista presentarà una sèrie d'entregues de Lazos de sangre aquest estiu per primera vegada.

A més: Continuant amb l'exclusiva, RTVE estaria interessada a oferir al mític presentador català un gran format de prime time de cara al començament de la nova temporada, a partir de setembre.

Categoria: La Jungla