La Jungla
Samantha Vallejo-Nágera i Boris Izaguirre a 'Masterchef Celebrity'
Foto: Samantha Vallejo-Nágera i Boris Izaguirre a 'Masterchef Celebrity' | TVE
Televisió

Homofòbia de Samantha Vallejo-Nágera contra Boris Izaguirre a 'Masterchef': "Detesto aquesta pregunta"

Barcelona.
Samantha Vallejo-Nágera i Boris Izaguirre a 'Masterchef Celebrity'
Foto: Samantha Vallejo-Nágera i Boris Izaguirre a 'Masterchef Celebrity' | TVE

Samanta Vallejo-Nágera ha generat un fort enrenou en les últimes hores, després de l'especial nadalenc de Masterchef Celebrity. El motiu, un comentari homòfob a Boris Izaguirre quan parlaven de futbol.

Al detall: L'equip del programa es desplaçava aquest dilluns a la ciutat esportiva de Las Rozas, on juga la Selecció Espanyola de futbol. Com sempre abans de cuinar, els concursants i els membres del jurat mantenien una conversa distesa. Amb motiu de l'escenari on eren, l'escriptor veneçolà es va declarar futboler. Per sorpresa de la Samantha, amb estirabot homòfob inclòs.

Què diu Samantha Vallejo-Nágera?

  • "A mi això que t'agradi el futbol m'estranya molt. T'agrada el futbol o els futbolistes?".

Què diu Boris Izaguirre?

  • "Detesto aquesta pregunta perquè són esportistes d'elit", va reaccionar. Aquí el vídeo complet:

A més del comentari inicial, amb el que sembla que no es va quedar satisfeta, la membre del jurat va insistir: "Digues un jugador que t'agradi", un interrogatori que semblava buscar l'error d'en Boris. "M'agrada Osorio del Reial Madrid. Tinc un cartell gran d'ell", va confondre el nom a la resposta. Es referia a Marco Asensio. "Soc dislèxic, tinc problemes amb els noms. És molt jove i té el costum de celebrar els gols traient-se la samarreta. Això m'agrada i em sembla un moment molt potent de masculinitat", va tancar.

Reaccions: Tan bon punt TVE va emetre el fragment amb les paraules de la Samantha, les xarxes socials es van omplir de crítiques a la jurat i la cadena per permetre comentaris LGTBIfòbics al programa.

No és la primera vegada. Samanta Vallejo-Nágera va protagonitzar una altra trista polèmica homòfoba al febrer de 2021, quan va alliçonar el seu fill Roscón, que en aquell moment tenia 12 anys, per haver ballat amb un altre nen a l'escola. "Els nois ballen amb noies", va dir-li aleshores.

Per acabar: TVE ja prepara la propera edició de Masterchef, la onzena del format anònims. El programa va començar la fase de càstings fa dues setmanes, i se n'espera l'estrena per la primavera.