La Jungla
Cristina Porta i Álex Zacharias, a 'Vaya vacaciones'
Foto: Cristina Porta i Álex Zacharias, a 'Vaya vacaciones' | Telecinco
Famosos

Així és el nou amor televisiu de Cristina Porta: canari, model i actor

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Cristina Porta i Álex Zacharias, a 'Vaya vacaciones'
Foto: Cristina Porta i Álex Zacharias, a 'Vaya vacaciones' | Telecinco

Cristina Porta és la gran vencedora de Vaya Vacaciones, el reality d'estiu de Telecinco presentat per Luján Argüelles que s'ha fet a la República Dominicana. Però més enllà dels 25.000 euros del premi, la lleidatana ha donat molt de joc pel seu flirteig amb Álex Zacharias.

Qui és? Álex Zacharias és de Lanzarote i té 33 anys, els mateixos que Cristina Porta. Ha concursat amb la seva germana bessona, Luna de Masterchef. De jove aspirava a dedicar-se al futbol professional, però les lesions li van fer la guitza i finalment va acabar sent model i actor.

En detall: Abans de Vaya Vacaciones, Álex Zacharias havia aparegut a Telecinco en el repartiment d'Anclados, tot i que el seu primer gran èxit internacional li va arribar amb Hierro. A més, ha protagonitzat campanyes de publicitat per Nike, Gillete i El Corte Inglés.

D'on venim? Després de la seva expulsió del programa, Álex Zacharias va insistir en la possibilitat de continuar coneixent Cristina Porta fora de la tele. "Som dues persones que hem entrat en un programa i ens hem agradat", deia fa pocs dies.