La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Sergio Ramos oblida a Pilar Rubio amb aquesta famosíssima cantant espanyola

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Des de fa temps es parla d'una forta crisi de parella entre Sergio Ramos i Pilar Rubio, que tenen quatre fills en comú.

Què sabem? Des de fa temps els rumors de separació entre Ramos i Rubio són cada vegada més forts. Uns rumors que els protagonistes s'han encarregat de desmentir en més d'una ocasió, traient importància al que es comenta d'ells i aparentant total normalitat.

Què ha passat? El programa de Mediaset, Cuatro al dia, s'ha fet ressò de la forta crisi de parella que estarien vivint Sergio Ramos i Pilar Rubio, tot i que ells diguin el contrari. El programa ha dit que el matrimoni entre ells estaria mort, que pròximament podrien comunicar la seva separació i que Sergio Ramos estaria molt il·lusionat amb una coneguda cantant espanyola.

En profunditat: "Estem davant la nova bomba de l'estiu. És possible que durant els pròxims dies es comuniqui la nova relació que Sergio Ramos té amb una famosa cantant, de qui és amic des de fa molts anys. Parlem d'Índia Martínez". Aquestes van ser les paraules del periodista Juan Luis Galiacho, donant per fet que Sergio Ramos i Pilar Rubio ja no estarien junts i que l'ex del Reial Madrid hauria refet la seva vida amb la cantant Índia Martínez. "Hi ha proves que confirmen la relació de tots dos", va afegir el periodista amb relació a Ramos i a l'artista nascuda a Córdoba. Fotos d'ella:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by India Martínez (@india_martinez_oficial)

Per acabar: Galiacho també va dir que és possible que en els pròxims dies es publiquin fotos compromeses entre Sergio Ramos i Índia Martínez. Unes fotos que de veure la llum segur no agradaran gens a Pilar Rubio. "Els rumors d'aquesta nova relació de Sergio Ramos són insistent i em confirmen que es podria fer pública en els pròxims dies", va concloure.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Cuatro