La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Pilar Rubio desmenteix amb fotos i vídeos la crisi amb Sergio Ramos: look molt impactant i criticat

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Des de fa dies es parla d'una possible crisi de parella entre Pilar Rubio i Sergio Ramos. Es comenta que la família d'ell no suportaria a Pilar Rubio i d'aquí ve la mala relació que podria acabar amb el seu matrimoni.

Què sabem? Pilar Rubio, que està preparant un nou programa de televisió, ha desmentit de manera rotunda els rumors de crisi amb Sergio Ramos. Ho ha fet a través de les seves xarxes socials on ha publicat diverses fotos i vídeos de l'últim pla d'enamorats que han fet, per demostrar que continuen igual o més units que el seu primer dia.

Què ha passat? Aquest cap de setmana Pilar Rubio i Sergio Ramos han anat a veure tenis a Madrid. Ho han fet en el torneig Mutua Madrid Open. Al seu pas pel recinte, el matrimoni, que té quatre fills en comú, s'ha fet diverses fotos i vídeos que Pilar Rubio ha publicat en el seu compte d'Instagram. Un material per desmentir que ella i el seu marit estiguin travessant una crisi. "Dia de tenis amb el meu amor", escriu la col·laboradora de televisió. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

En profunditat: Una publicació que ha cridat l'atenció per un detall que salta a la vista. Parlem del conjunt de roba escollit per Pilar Rubio per anar a veure un partit de tenis. La col·laboradora del programa El Hormiguero va apostar per lluir un conjunt negre format per uns pantalons de tir alt i una samarreta, també de color negre, amb caputxa i que li deixava les espatlles al descobert i també part de l'esquena. Un conjunt que Rubio va rematar amb unes ulleres negres en forma de cor, una bossa de mà negra i uns talons també negres. Les crítiques no s'han fet esperar: "Sembla que vagis a Qatar i no a un partit de tenis", "No m'agrada gens la tela que portes al cap, em recorda al vel", "Ets una cursi", "Molt senzilla per anar a veure tenis" o "Està tan operada que no sembla ni ella".

Per acabar: Va ser fa una setmana quan les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez van destapar, en el seu pòdcast, la possible crisi de parella entre Rubio i Ramos. Una crisi que tots dos han desmentit en diverses ocasions. Primer va ser ella en unes declaracions que va fer als mitjans de comunicació dient que estava tot bé. Després va ser ell, que va compartir a Instagram una foto de Pilar Rubio dient que estava molt orgullós d'ella. Ara ha estat Rubio que ho ha desmentit per segona vegada. Hi haurà una tercera? Si no hi ha crisi perquè ho desmenteixen tant?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos