La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Sergio Ramos respon als rumors de crisi amb Pilar Rubio: ho fa amb aquesta foto d'ella

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Des de fa uns dies es comenta que Sergio Ramos i Pilar Rubio estarien Sergio Ramos desmenteix crisi amb Pilar Rubio | Instagram

">vivint un moment molt delicat, que podria dinamitar el seu matrimoni.

Què sabem? Van ser les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez les que van destapar el tema. Suposadament, Pilar Rubio i Sergio Ramos estarien vivint una forta crisi de parella. El motiu no seria altra que la mala relació que la presentadora de televisió manté amb tota la família de Ramos, amb qui es va casar l'any 2019 a Sevilla.

Què ha passat? En les últimes hores, per posar fi als rumors que apunten a una possible separació de parella, Sergio Ramos ha donat la cara i ha respost. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram, les seves històries, on ha publicat una foto de la seva dona, Pilar Rubio. Una imatge on la presentadora apareix presumint de figura i lluint un banyador amb estampat floral, perfecte per aquesta temporada estival. Un banyador que forma part de la col·lecció que Pilar Rubio acaba de presentar de la mà de la marca Selmark Lingerie.

En profunditat: "Orgullós del teu treball, de la teva creativitat i de la teva constància". Així comença el text que Ramos dedica a la seva parella i mare dels seus quatre fills. "Sempre orgullós de tu", remata el que va ser jugador del Reial Madrid amb tres emoticones en forma de cor. Unes paraules amb les quals Ramos vol acabar amb tots els rumors que des de fa alguns dies apunten al fet que ell i Rubio estarien vivint un delicat moment que podria acabar amb el seu matrimoni i relació.

Per acabar: Pilar Rubio, fa uns dies, amb motiu de la presentació dels banyadors que ha dissenyat ella, també va parlar del tema. Ho va fer, igual que Ramos ha fet en les últimes hores, per desmentir-ho tot. Pilar Rubio, que prepara un nou programa de televisió, va dir que només ella i el seu marit saben què passa dins de casa seva.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos