La Jungla
Foto: | EFE
Famosos

Males formes dels guardaespatlles de Sergio Ramos: empenyen a la gent i tiren mòbils a terra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | EFE

El que va ser jugador del Reial Madrid està en boca de tothom per dos temes molt delicats. El primer és la suposada crisi que tindria amb la seva dona, Pilar Rubio. El segon són els mals modals del seu personal de seguretat.

Què sabem? Sergio Ramos, com a bon andalús, no s'ha volgut perdre la Feria de Sevilla. El futbolista, que actualment està instal·lat a París, ha fet les maletes i s'ha traslladat uns dies fins a la capital andalusa. No ho ha fet sol, sinó acompanyat dels seus guardaespatlles.

Què ha passat? Tal com es pot veure en un vídeo que circula per la plataforma TikTok, els guardaespatlles de Sergio Ramos tenen molta mala bava i males formes. I és que al seu pas per la Feria de Sevilla s'han dedicat a anar repartint empentes i tirant mòbils a terra, per evitar que la gent allà present s'apropés a Sergio Ramos, bé fos per demanar-li un autògraf o una foto. Un comportament molt polèmic que no ha estat exempt de crítiques. Parlem d'això:

@pel8____ Cuando te encuentras a Sergio Ramos y su seguridad va dando empujones y te da manotazos para tirarte el movil. POSDATA SI NO QUIERE QUE TE GRABEN QUEDATE EN TU CASA Y NO TE METAS EN LA FERIA.#feriadeabril2023#salseo#sergioramos4🇪🇸#viralvideos #sevillana##sevilla#famoso#famosostiktok#telecinco#salvame🍋🍊#socialite#yaesmediodia#salvamedeluxe#futbol⚽️ ♬ sonido original - Vane Caro

En profunditat: Un vídeo a TikTok que ha compartit una usuària que es diu Vane Caro. Juntament amb el vídeo, que dura quinze segons, es pot llegir el següent missatge: "Quan et trobes a Sergio Ramos i la seva seguretat va repartint empentes i cops de mà per tirar-te el mòbil a terra. Si no vols que et gravin queda't a casa i no vagis a la Feria".

Per acabar: Una polèmica, sobre el comportament dels seus guardaespatlles, que se suma a la presumpte crisi matrimonial que està vivint actualment amb la seva dona Pilar Rubio, amb qui té quatre fills en comú. Una crisi a causa de la mala relació que Pilar Rubio, sembla ser, manté amb la família de Sergio Ramos. No li passa el mateix a la cantant catalana Lorena Gómez, que surt amb el germà de Sergio Ramos, que es diu René. I és que la de Lleida es porta de meravella amb tots ells, en especial amb la germana de Sergio i René que es diu Miriam.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Futbol