La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Crítiques a Pilar Rubio pel seu nou cabell i per com té la cara: "Si continues així..."

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Pilar Rubio i Sergio Ramos ignoren els rumors que apuntaven a una crisi de parella, amb la publicació que han compartit a les xarxes socials.

Què sabem? Pilar Rubio i Sergio Ramos han aprofitat per anar a visitar una exposició d'art a París. Al seu pas per l'exposició també han aprofitat per fer-se unes fotos i compartir-les a les xarxes socials.

Què ha passat? Pilar Rubio ha rebut per tots els costats durant les últimes hores a través del seu compte d'Instagram. El motiu no és altre que les imatges que ha compartit amb el seu marit, Sergio Ramos, i pare dels seus fills. Unes fotos que tots dos s'han fet a la ciutat de l'amor, on han anat a veure una exposició d'art a la Fundació Louis Vuitton. En les imatges, la col·laboradora i presentadora de televisió destaca pel nou look que s'ha fet. Un canvi d'aires que, pels comentaris, sembla que no acaba de convèncer als seus seguidors.

En profunditat: Els seguidors de Pilar Rubio li han dedicat tota mena de missatges, gens positius, amb relació a la seva imatge. Unes crítiques que Pilar Rubio ha preferit ignorar. Amb relació a la seva nova tallada de cabells, ara que ha apostat per fer-se serrell, li han dit coses com: "No m'agrades gens", "El serrell no et queda bé", "Estàs millor sense serrell" o "El serrell no t'afavoreix gens". També han criticat que la televisiva s'hagi fet tants retocs a la cara, perdent tota la seva essència. "Ja no sembles tu", "No et posis més llavis que acabaràs sent La Veneno", "Estàs molt artificial" o "Si continues així amb els retocs acabaràs molt lletja".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

Per acabar: Pilar Rubio està centrada en la seva faceta com a presentadora i col·laboradora, a banda de la seva faceta com a influencer a les xarxes on fa publicitat de tota mena de productes per guanyar diners. La dona de Sergio Ramos no només col·labora en el programa El Hormiguero, on té una secció setmanal on parla de moda i noves tendències, sinó que acaba d'estrenar un programa a Telemadrid, que es diu El Mejor, on té la missió de buscar al millor còmic de la Comunitat de Madrid.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram