La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Pilar Rubio recorda la seva etapa de presentadora a 'OT' i parla fatal de Mainat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La presentadora de televisió, Pilar Rubio, que estaria travessant una crisi de parella amb Sergio Ramos, ha recordat la seva etapa com a presentadora del concurs de música, Operación Triunfo.

Què sabem? Pilar Rubio també va ser presentadora del concurs de música, Operación Triunfo. Tot i que la seva etapa al capdavant del programa va ser molt curta. Curtíssima. Tant que és l'edició més breu de tota la història del format. També l'edició menys vista. Un autèntic desastre del qual Pilar Rubio ara, dotze anys més tard, n'ha parlat obertament.

Què ha passat? Pilar Rubio ha fet una entrevista pel portal Bluper, del diari El Español. Una entrevista on la dona de Sergio Ramos recorda el seu pas per Operación Triunfo, com a presentadora, quan es feia a Telecinco. Una etapa que Rubio, segons es pot entendre per les seves paraules, prefereix oblidar i fer com si mai hagués existit. "Va ser bastant dur perquè jo era la cara visible del programa i la gent no sabia res del que estava passant", assegura l'actual col·laboradora del programa El Hormiguero.

En profunditat: Una entrevista on Pilar Rubio carrega contra Josep Maria Mainat, productor de televisió i creador del format Operación Triunfo. "O m'enviaven els guions tard, o no me'ls donaven, o no rebia instruccions per l'orellera quan estàvem en directe", confessa Pilar Rubio. "Era un boicot que, al final, em feia sentir molt desubicada. Jo era qui em buscava les maneres per tirar les coses endavant i poder fer un directe de tres hores i controlar la situació", afegeix.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio)

Per acabar: Pilar Rubio, que assegura que no tornaria a presentar Operación Triunfo mai de la vida, diu que ella estava tan malament en el programa de música que no volia ni fer els assajos generals. "La manera que els productors tenien de boicotejar l'espai era atacant-me a mi". La dona de Sergio Ramos, que es troba preparant un nou programa per la cadena Telemadrid, també diu: "Mainat i Cruz sempre em deien que no tenien res previst i que era un programa en moviment que m'havia d'espavilar jo. No va ser culpa meva, sinó que era una guerra entre la direcció, la productora i la cadena. De tot s'aprèn i no en tinc un bon record".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió