La Jungla
Mireia Canalda i Felipe López, el dia que ell li va demanar matrimoni
Foto: Mireia Canalda i Felipe López, el dia que ell li va demanar matrimoni | Instagram
Famosos

Mireia Canalda trenca amb Felipe López: els detalls de la separació després d'onze anys de relació

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Mireia Canalda i Felipe López, el dia que ell li va demanar matrimoni
Foto: Mireia Canalda i Felipe López, el dia que ell li va demanar matrimoni | Instagram

Mireia Canalda i Felipe López s'han donat un temps i han passat les vacances d'estiu separats, després d'onze anys de relació i dos fills en comú. Els dies feliços de la parella, que sovint presumeix de família amb fotos de tots quatre, sembla que han quedat enrere, i en les últimes setmanes ni la model ni l'exnedador han compartit imatges de l'altre.

Què en sabem? Habituals de les xarxes socials, Canalda i López mostren des de fa anys el seu dia a dia a Instagram. Postals d'una família feliç que no s'han repetit durant l'estiu. Les últimes imatges dels dos junts són del 2 de juliol, amb els petits Inés i Nuno a Siurana d'Empordà. Des d'aleshores, res de res. Una situació que ha aixecat les sospites dels fans de la parella, i que finalment el programa Socialité de Telecinco ha pogut confirmar: la Mireia i en Felipe s'han separat.

En detall: El 18 de juliol, Mireia Canalda feia 41 anys amb una celebració amb tota la família però sense Felipe López. El gallec tampoc no ha estat amb la dona i els fills durant les vacances que han fet primer a Eivissa i després a Portugal, entre finals de juliol i principis d'agost. En canvi, sí que ha passat uns dies amb els nens a Galícia des de mitjans d'agost, però la model no hi era.

A més, des que han començat la seva vida separats, tots dos han anat deixant caure algunes pistes sobre el possible final de la seva relació. Com sempre, a través de les xarxes socials. Ell, amb un vídeo amb posat pensatiu i trist al tren; i ella fent meditació i amb frases de coach de l'estil: "La teva vida normal té una data final. Busca viure-la com mereixes".

Per acabar: Mireia Canalda i Felipe López van iniciar la seva relació l'any 2012, i van ser pares dues vegades entre 2013 i 2015, primer amb la Inés i després amb en Nuno. No va ser fins al 2018 que van decidir fer una passa més i casar-se, amb una boda increïble d'estil mexicà a Montgat. Però tot no dura per sempre, i després d'onze anys de relació i cinc de matrimoni la parella podria haver decidit posar fi a aquesta història d'amor.

Categoria: La Jungla